Home Seneste Tunge brasilianske rytmer på GFRock

Tunge brasilianske rytmer på GFRock

3354
0

Vi her på GFRock er glade for, at kunne annoncere et internationalt samarbejde/musikudveksling med vores nye brasilianske partner in crime, Bruno Monteiro.

Vi håber det betyder tilføjelsen af lidt eksotiske krydderier her på gfrock.dk og vores Facebook-side, samt at i derude måske får ørerne op for nye spændende toner, der ellers ikke var nået over Atlanten. Og med lidt held fungerer det også den anden vej, så de i Brasilien kan høre, at der også spilles fremragende rock i det kolde nord – man kan jo ikke udelukke, at vi kunne finde på, at sende noget dansk musik den anden vej. Frekvens af nyt fra Brasilien kommer til, at afhænge af hvor ofte vi får materiale tilsendt.

Sydamerika (og mellemamerika) har et rigtig godt ry i rock/metalkredse, folk møder talstærkt op til koncerter og giver den gas på et energiniveau vi måske kunne lære noget af her til lands? I det hele taget er der tale om virkeligt dedikerede fans, hvilket i vid udstrækning jo heldigvis gør sig gældende for metal-folket verden rundt, men de Sydamerikanske fans virker som noget helt specielt.

Vi ser frem til at se hvad Brasilíen og Sydamerika har at byde på, udover Sepultura.

Besøg Bruno Monteiro’s hjemmeside bmreviews, han virker som en initiativrig ung gut, der går op i musik med liv og sjæl. Som en lille bonus, så har han allerede sendt os den første smagsprøve på, hvad Brasilien har at byde på udover Samba og fodbold:

SIGMA PROJECT, som spiller progressiv instrumental Metal.

Bandet har eksisteret siden 2011, er stadig uden pladekontrakt, og består af  Vitor Mancini (Guitar), Raphael “Fuel” Rodrigues (Bas) and Neemias Teixeira (Keyboard). Sigma Project er inspireret af blandt andre Haken, Liquid Tension Experiment, Seventh Wonder og Dream Theater.

Tjek deres egen producerede debutsingle “Tyranus” ud lige nu. Nye numre fra bandet vil efterfølgende blive offentliggjort på deres YouTube kanal

Skrevet af Kodi

Like GFRock på facebook, og få nyheder om rock, rul, metal and the what have you – hver dag.

Previous articleJFK Jr.: This is Dan (EP)
Next articleDry The River gæster igen Danmark