Home Konkurrencer The New Spring – There Is No Life On Other Planets –...

The New Spring – There Is No Life On Other Planets – 17/1 – 2018

1589
0

The New Spring (Bastian Kallesøe) er ved at være klar med album nummer 4, der bærer titlen Wholly Wholly og udkommer d. 2/2.

Nyeste single er “There Is No Life On Other Planets”, hvor der reflekteres lidt over både hverdagens trivialiteter og mere eksistentielle temaer. Videoen er lavet af Nanna Rosenfeldt-Olsen:

“Jeg cyklede rundt i Chicago, mens jeg lyttede til Bastians sang. Jeg havde en følelse af at være ensom, selvom jeg var omringet af alle bevægelserne og lysene, der er i en storby – der skete noget, da den følelse blev sidestillet med de golde planeter i Bastians tekst. Det stemte godt overens med det smukke i at befinde sig et helt fremmed sted og hele tiden opdage nye små ting i mit nye hverdagsliv,” fortæller Nanna og fortsætter om videoens skift mellem Chicago og København:

“Jeg kombinerede planterne fra Botanisk Have i København og Bastians tilstedeværelse ved at skifte mellem VHS-optagelserne fra København og de digitale optagelser fra Chicago – en  rejse gennem tid og rum – som om de to steder talte sammen.”
Previous articlePeach: Bleach ★★★★☆☆
Next articleUdvalgte koncerter i København, uge 3+4

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.