Stream hele Coachella Festival 2012 koncerter

  1173
  0

  Den amerikanske Coachella Festival er i fuld gang lige nu, hvor de i Indio/Californien er nået frem til søndag og sidste dag. Forud er gået 2 dage med masser af store navne på plakaten som Black keys, Arctic Monkeys, Refused, Bon Iver og Radiohead. Søndag byder blandt andet på Band Of Skulls, At The Drive-In og Snoop Dog & Dr. Dre.

  Festivalen har en temmelig åben streaming politik, ala Rock Am Ring i Tyskland eller Download i England, hvor mange af koncerterne kan ses live på nettet, og allerede nu er tilgængelige på f.eks Youtube.

  Jeg har valgt lige at gøre lidt opmærksom på fredagens koncert med Pulp. Koncerten blev efterfølgende rost af musikmedier som Spin Magazine, så tænkte en time i selskab med de halvgamle britter nok ikke var helt spild af tid.

  Pulp blev på en måde revet med, og en del af, Britpop bølgen i midt 90erne, men egentlig er bandet grundlagt mange år før, i Sheffield i 1978, og tilhører dermed en lidt anden tid end de andre Britpop navne.

  Men albummet Different Class ramte lige ned i tidsånden i 1995-96, og gav Pulp 2 kæmpehits i Disco 2000 og Common People, og dermed også Britpop prædikatet. Anyhow, det er jo bare kasser og labels, Pulp leverer i den følgende video 10 af deres mest kendte numre på lidt over en time.

  Indledningsvis virker Jarvis Cocker’s vokal lidt rusten, hvilket også har sin charme, men han får sunget sig helt varm, og krydre pauserne mellem sangene med sin typiske dry wit og snak om og fra bæltestedet, indtil vi når det naturlige klimaks i en foryggende udgave af Common People.

  Så tjek det ud, led selv videre efter andre Coachella videoer derude og kick back med en kop kaffe eller en søndags brewski.

  Previous articleOPRÅB!!! UPCOMING ROCK ACTS SØGES!
  Next articleSe 4 nye videoer fra Beware Of Darkness

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.