Home Artikler Premiere: Ny single/video fra Mellemblond

Premiere: Ny single/video fra Mellemblond

1535
0

Sidste år udsendte Mellemblond det roste album Guldlokzonen, nu er Kristoffer Munch Mortensen klar med 4. single fra albummet, “Alt Det Gode”, som vi har premiere på lige her.

Det skortede ikke på gode anmeldelser da Mellemblond udsendte Guldlokzonen sidste forår, det blev blandt andet til 5 stjerner her på siden, da Jonas anmeldte pladen. De første singler har også gået deres sejrsgang i radioen og nu er Mellemblond altså klar med 4. skud og en tilhørende video.

Videoen, der er udtænkt af Kristian Foldager, krævede af Kristoffer Munch Mortsensen (manden inden i Mellemblond) måtte trænes i tegnsprog. Optagelsen tog i realtid omkring en times tid og er derefter speedet up, så hans tegnsprog, fremført i slowmotion, passer med sangens længde. En sang der også kredser om “tid” og hvor lang tid vi har igen.

Om optagelserne og om at sidde i et tidsmæssigt limbo siger Kristoffer:

“I forbindelse med videooptagelsen skulle jeg efterligne tegnsprogsperformeren Marie Sjølunds bevægelser på en lille skærm. Jeg havde haft en video i normaltid til at øve mig på inden. Fordi videoen er fimet i timelapse tog det det 45 minutter at optage de tre minutters tid sangen varer, så jeg skulle lave bevægelserne i ultra langsomt tempo mens alskens gøgl foregik omkring mig. Jeg tog det som en øvelse i langsomhed og prøvede bare at lukke al larmen omkrig mig ude… Jeg synes det er fint at videoen har noget humor der kan spille op mod sangen der måske har mere alvor. Så er der ligesom balance i tingene”.

Resultatet kan du se og høre her:

Desuden kan du i nærmeste fremtid fange Mellemblond live følgende steder:

07. mar Pilegaarden, Brønshøj (m. Niels Bo Davidsen)

23. maj Grundtvigs Højskole, Hillerød

24. maj Templet, Lyngby

25. maj Radar, Århus

Previous articleMike Tramp: Stray From The Flock ★★☆☆☆☆
Next articleRepeat #6

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.