Home Artikler Premiere: Ny single fra Niklas Runge

Premiere: Ny single fra Niklas Runge

1597
0

Niklas Runge er en aarhusiansk sanger og sangskriver, som i morgen udsender singlen “Crossroads”. Vi har fået lov til, at holde en lille snigpremiere lige her.

“Crossroads” er en klassisk, stor ballade om, at finde sig selv. Det er anden single fra Runge, der tidligere i år udsendte singlen “Roots”. Numrene er smagsprøver på det album Runge efter planen udgiver i starten af næste år, som bærer titlen I Know I’m Not Magnificent.

Det musikalske landskab hos Runge er både stort, luftigt, drømmende og rummer en vis sørgmodighed og melankoli, tilsat hans flotte, klare og lyse vokal. Om den nye single forklarer han:

‘Crossroads’ blev skrevet igennem en lang periode, hvor jeg ikke vidste, hvad jeg ville med mit liv – eller rettere; jeg troede, at jeg ikke vidste, hvad jeg ville. Jeg var i et forhold, hvor jeg prøvede at distancere mig selv fra musikken for at forsøge at få et ’normalt’ liv med et ’normalt’ job med et sikkert økonomisk grundlag. Jeg glemte mig selv i en tid, hvor den eneste, der kunne hjælpe mig, var mig selv.

Runge kan opleves live i morgen, lørdag d. 7/9 på Klostertorvet i Aarhus til Cluster Square x Aarhus Festuge.
Foto: Anders M Teibel

Previous articleFastPoHolmen: Camping Orchestern ★★★★★☆
Next articleRepeat #25

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.