Home Seneste April 2014 - Nyheder Musikparlamentet klar med ny debat om metalmusikken

Musikparlamentet klar med ny debat om metalmusikken

2274
0

Musikparlamentet inviterer for anden gang til debat om metalmusikken og dens vilkår i Danmark. Og endnu engang er det på Beta, hvor der efter debatten er hele 5 danske metalbands på programmet.

I samarbejde med Anders Bøtter fra P6 Beat’s Sort Søndag, Beta og ROSA – Dansk Rock Samråd, stiller Musikparlamentet skarpt på hvorfor der ikke bliver spillet metal på P3? Har metalscenen brug for at blive spillet på P3, eller klarer den sig fint uden den eksponering? Er metal ikke fint nok til mainstream? Vil metalfolket gerne være mainstream?

Disse, og sikkert flere, spørgsmål vil et panel bestående af Jesper Nordahl (Amager Bio), Ole Rosenstand Svidt (Gaffa), Anders Bøtter (DR P6 Beat, Sort Søndag), Kristian Jeff Hansen Højlund (Pumpehuset), Rasmus G Sejersen (The Psyke Project) og Jeppe Nissen (Copenhell), diskuterer på Beta lørdag d. 19/4. Moderator for debatten er Morten Bager (Club Brutal).

Debatten, der arrangeres af Musikparlamentet og Anders Bøtter, vil finde sted i tidsrummet 16 til 18, hvor der er gratis adgang – så mød op hvis du har en holdning til metalmiljøet, eller bare vil hører på nogen der med garanti har. Og har oplevet det eventuelle genre snobberi både som arrangører og udøvere.

Efter paneldebatten kan du, ved køb af billet HER, opleve W.O.A. Battle, hvor 4 danske bands kæmper om muligheden for at optræde på Wacken Open Air 2014. Slaget kommer til at stå mellem 4 danske upcoming bands, hvoraf de 3 er gamle kendinge af os fra vores anmeldelsesspalter: Sons of Death Valley, Mushroom Cloud, The Vision Ablaze og Necrosis.

Aftenen afsluttes med en anden god gammel kending, nemlig aarhusianske Hatesphere, der er aktuelle med albummet Murderlust.

Gratis debat fulgt op af fee døøø, du har nok dage til at komme dig, der er en ekstra fridag 2. påskedag, så møde op på Beta, lørdag d. 19/4, kl 16 (debatten starter), musik fra kl. 19.30.

Like GFRock på facebook og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleLake Francis – Lost Boy – 7/4 – 2014
Next articleRed Sky Wizard: EP **** (4/6)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.