Home Anmeldelser - Albums & EPer Albums & EPer Lamb Of God: Resolution **** (4/6)

Lamb Of God: Resolution **** (4/6)

2132
0

Smæk for skillingen, skaldesmækkerier og smæk din bitch op! Alt sammen samlet i en praktisk lille pakke sange, med en spilletid på lige under en time, på dette det syvende album fra Lamb Of God.

Sydstatsbandet fra Richmond/Virginia kom frem som en del af den såkaldte New Wave Of American Heavy Metal, en meget løs definition og ikke en egentlig “genre”, der også inkluderer navne som Life og Agony, All That Remains, High On Fire, Machine Head, Pantera og mange flere.

Lamb Of God, der i begyndelsen gik under navnet Burn The Priest indtil det blev ændre pga. problemer med at blive booket, spiller potent groove metal med thrash elementer og en hang til growl vokal. Og det har de gjort i efterhånden 18 år, derfor er der desværre heller ikke meget nyt at hente på “Resolution” rent musikalsk eller tekstmæssigt – hvis man Kender Lamb Of God, så lyder de på godt og ondt som sig selv, deres energi og aggressionsniveau synes uforandret, men der føjes intet nyt til den gamle sang formel.

Bandet er velspillende og melodierne drukner ikke fuldstændig i raseri og frådende overfald på øregangene, og selvom jeg finder growl noget belastende i længden, så formår forsanger Randy Blythe at variere sit udtryk nok til, at man kan holde hans selskab ud i en times tid.

Stilstand på udviklingsfronten, jovist, men derfor kan “Resolution” nu stadig ruske godt op i snotnæsen og sparke solid vinterfrossen røv, så hvis du trænger til en relativt ukompliceret gang trommehinde prygl, så leverer Lamb Of God denne vare. Jeg har tilladt mig at komme med nogle bud på hvad du kan foretage dig og bruge de enkelt numre på pladen til, ikke at jeg vil opfordre til eller hylde voldelig adfærd af nogen art, så se det mere som mentale aktiviteter, fremfor noget du behøver gøre fysisk – ellers er det på eget ansvar! Skyd evt skylden på Lamb Of God hvis du skulle ende i problemer.

Straight For The Sun – Opvarmning og let udstrækning in a non-gay fashion.

Desolation – Stil dig ved et busstoppe sted og råb af trafikken, gerne inkl en knyttet næve hævet i truende positur.

Ghost Walking – Perfekt til en indkøbstur, husk indkøbsvogn så du kan pløje ind i ting imens du slår hår og hovedet ned i håndtaget af vognen.

Guilty – Her forestiller jeg mig du kunne tage en tur i svømmehallen, hop i i den lave ende og prøv at lave din egen tropiske orkan ved at dreje voldsomt rundt så klor og svedet sprøjter.

The Undertow – Den her synes velegnet til høje knæløft, jeg foreslår en vaks tur ned af Strøget lørdag middag, bær evt knæbeskytter indsmurt i griseblod – bare så du kan holde styr på hvem du allerede har ramt én gang.

The Number Six – Den bruges naturligvis som underlægning til et rask spil terninger, slå en sekser, bund en Jäger og los manden til venstre for dig hårdt i bollerne, kan spilles af 2 til uendelige antal deltagere.

Barbaraosa – Tid til en tur på biblioteket, lån alt hvad du kan finde om Tysklands angreb på Rusland sommeren 41, sæt sangen på repeat og læs løs.. indtil du opdager at den mission hed “barbarossa”, og intet har med sangen at gøre – husk at aflevere bøgerne igen.

Invictus – Tag til Sydafrika og spil rugby, ligesom Matt Damon… eller surf ud i hajfyldt farvand og tag en hurtig wrestlingkamp med en af de store hvide.

Cheated – BARFIGHT! Alle tricks gælder – bid, krads, nap, eye poke, fish hooking, wet willy, smølfespark, kig væk finten, bare gå boonkers!

Insurrection – Tid til en snack, og her kan jeg anbefale Bistroen i Storcenter Nord i Århus, kick back til denne sjæler, æd en tør bøf og kast ærterne efter de to ældre herre I New England Patriots trøjer.

Terminally Unique – Det er søndag, gå i kirke og spørg samtlige 5 pensionister der er tilstede om det udtales Unik eller YOUnik på dansk, forkert svar belønnes med et dask med biblen.

To The End – Den her tror jeg ville være velegnet at tilberede svinekød til? Rigelige mængder og steg endelig din bacon i palmin – overskydende fedt smøres på fødderne imens du skriger “JEG HAR GRISETÆER”.

Visitation – Den gamle leg med tilfældige tøser får comeback – opret din egen visitationszone et sted efter eget valg, og så går du ellers bare i gang. Nummeret tager 03.59 minutter, hvilket er en passende længde, tager din visitation over 4 minutter begynder damerne at fatte mistanke.

King Me – Du ER en konge! Så den opførsel disse sange har ansporet til er ikke kun helt ok, det er også din medførte ret og pligt! Og nu har Lamb Of God tilmed lavet en Anthem til dig til når du vinker til folket efter endte gerninger.

Når det er sagt, banebrydende er det her album ved gud ikke, men lammene er stadig så utæmmelige at albummet i lange strækninger er mægtig medrivende. Intet nyt under solen er helt okay når man helst gemmer sig i mørket.

Enjoy!

Anmeldt af Kodi

Previous articleBullet Train Blast: Nothing Remains *** (3/6)
Next articleBiohazard: Reborn In Defiance **** (4/6)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.