Home Seneste Januar 2016 - Nyheder Konkurrence: Vind Thorbjørn Risager live-cd/dvd + kasket

Konkurrence: Vind Thorbjørn Risager live-cd/dvd + kasket

1966
0

Det anmelderroste og populære danske blues (verdens)navn Thorbjørn Risager & The Black Tornado kan føje endnu en hæder til CV’et. Denne gang har de vundet en prestigefyldt pris i Tyskland. I den anledning sætter vi bandets seneste 6-stjernede liveudgivelse på højkant, samt lidt band merch.

Siden 2010 har Thorbjørn Risager & The Black Tornado opbygget en stærk fanbase i Danmark og ude i verden, ikke mindst syd for grænsen, blandt andet gennem en lang række koncerter og optrædener på festivaler. Nu bærer benarbejdet også frugt på prisfronten, for bandet har netop vundet Preis der Deutschen Schallplattenkritik – Jahrespreis, som er den tyske pendant til Steppeulven, for albummet Too Many Roads (der udkom i 2014 herhjemme). Flere end hundrede plader var nomineret, og kun 12 modtog en pris.

Succesen i det tyske følges op til marts, hvor gruppen skal optræde i det legendariske og anerkendte tyske musikprogram Rockpalast, der i over 30 år har leveret liveoptrædener og koncerter med the who’s who indenfor tyske og internationale navne. Anledningen er live-pladen Songs From The Road, et livealbum der udkom sidste efterår og som modtog hele 6 sjældne stjerner fra Jonas her på siden:

“Det eneste spørgsmål for mig efter en håndfuld lytninger og lidt til, har primært været om man skulle op på topkarakteren. Eftersom jeg har svært ved at sætte fingeren på, hvordan udgivelsen skulle have været markant bedre, så må konklusionen være, at Songs From the Road, som live-album og dokumentation af et blues band i deres rette element, er til 6 stjerner”. Læs hele anmeldelsen HER

Denne cd/dvd udgivelse kan nu blive din, så du kan blues-rocke ud derhjemme i sofaen, endda i ført lidt merch fra bandet i form af en kasket. Vi sætter, i samarbejde med Promote It, 5 x Songs From The Road + band-kasket på højkant, og alt du skal gøre, er at svare på følgende spørgsmål:

Hvad hedder Thorbjørn Risagers band? A: The Black Hurricane B: Den Sorte Tornado C: The Black Tornado

Send dit svar til gfrockdk@gmail.com senest fredag d. 29/1, skriv “konkurrence” i emnefeltet, og husk navn og adresse sammen med svaret på spørgsmålet.

Held og lykke!

Besøg Thorbjørn Risager & The Black Tornado på facebook

Previous articleSOL: The storm bells chime ★★★★★☆
Next articleDe Underjordiske – Vilde Kaniner – 13/1 – 2016

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.