Home Koncerter Koncerter i Aarhus, uge 45

Koncerter i Aarhus, uge 45

2792
0

Hej Aarhus, det er mig, Ken, Jonas, vores “normale” mand i Aarhus (Danish for progress!) er taget på pilgrimsfærd i de varme lande, eller noget, så jeg står for denne uges kig på koncerter i byen. Let’s roll!

Vi lægger ud med 3 arrangementer torsdag, hvor du eksempelvis kunne vælge en 3 dobbelt metal-indsprøjtning på Backstage. På plakaten er aggressive og melodiske All Trays For Venom. der bakkes op af Dreadlord og Act of Instinct – det tunge torsdags tilbud.

Backstage // d. 6/11 // Kl. 21.00 // 80 kr.

Skal det være lidt mere alternativt, så kunne man smutte forbi Godsbanen og Radar, der har 2 navne på programmet torsdag aften. Snaredum, der er inspireret af amerikansk 90’er indie og det energiske liveband Total Heels, hvor frontmanden, Orlovich, beskrives som “manisk, svedende, klappende og karismatisk”.

Radar // d. 6/11 // Kl. 21.00 // 60 kr.
Sidst men ikke mindst, et tilbud til de trængende dansemus derude, der kan få gang i fodtøjet til tonerne fra balkan/gypsy rave bandet Tako Lako, der gæster Voxhall torsdag aften. Bandet er aktuelle med albummet Pulse Riddle, der følger op på deres roste debutalbum. Jeg selv var lidt lunken overfor udskejelserne i denne omgang, som i kan læse i anmeldelsen HER, men live er det garanteret en omgang medrivende løjer.

Voxhall // d. 6/11 // Kl. 21.00 // 130 kr.

Hvis du beholder danseskoene på indtil fredag, så kan de bruges til lidt anderledes, men stadig dansevenlige toner. Nemlig reggae-metalliske toner fra de lokale live-legender Blunt, der denne gang vælter V58. Jonas anmeldte deres koncert til 5 stjerner på Radar i marts 2013, og skrev blandt andet om følgende oplevelse:

“De to stiftere, forsanger Jimmie Tagesen og bassist, og ind i mellem også forsanger, Jakob ‘Jake’ Barndorff Nielsen er en særdeles dynamisk frontduo, som sender musikken afsted med liv og sjæl. Godt eksemplificeret på ‘Sailing Down The Gutter On A Bottle Of Bourbon’ fra Blunt’s seneste album, No Karaoke, hvor en tallerken med bacon deles ud til publikum, mens Jake giver den som en aarhusiansk Tom Waits med en flaske Jim Beam i hånden…”. Læs hele anmeldelsen HER

Support: Cáninus

V58 // d. 7/11 // Kl. 20.00 // 60 kr.
Samme aften er der 3 x iørefaldende rock og rul på Atlas, med Jack Daniels rockerne fra Shotgun Revolution øverst på plakaten. De får følgeskab af vejlensiske Lowrider Betty og LittleFish, som jeg anmeldte et album fra i begyndelsen af juni måned. The Goardian Knot fik 4 stjerner, og jeg skrev blandt andet:

“LittleFish kunne nemt være blevet en lidt for poleret omgang middle of the road radiorock, der er små tendenser til det hist og her, men helt overordnet synes jeg bandet klarer balancegangen fornemt. Søen LittleFish svømmer rundt i er godt nok velkendt og måske ikke voldsomt dyb, men hvad gør det hvis man kan skrive sange og ellers bare føle sig fri og svømme rundt som det passer en?”. Læs hele anmeldelsen HER

Atlas // d. 7/11 // Kl. 20.00 // 210 kr.

Hos naboen Voxhall er der linet op til hardcore/punk træf, når Never Say Die touren svinger forbi Aarhus. Hele 7 bands er der på plakaten, nemlig: Terror, Comeback Kid, Stick To Your Guns, Obey The Brave, More Than A Thousand, No Bragging Rights og Capsize.

Voxhall // d. 7/11 // Kl. 17.00 // 210 kr.

Radar går det lidt mere afdæmpet for sig fredag aften, som står i den alternative folk-rocks tegn. Her kan du opleve akustiske guitarer, fuldskæg og flotte vokaler fra The White Album og søstrene Ida og Rikke, der med harmoniske vokaler står i front for det 5 mand store kvinde-band Norr.

Radar // D. 7/11 // Kl. 20.00 // 110 kr.
Vi hopper til lørdag, hvor du kan tage 2 forskellige ture ned af memory lane, men samtidig høre nye toner. Først fra Mike Tramp, der som trio gæster Backstage. Tramp er aktuel med albummet Museum, der følger op på sidste års roste semi-akustiske album Cobblestone street. Tramp har efterhånden været i gamet i 35 år, og oplevet alt fra Melodi Grand Prix, over puddel-rock og grunge, op- og nedture og flere ture rundt i manegen end de fleste. Men han er her endnu og hvis man skal tro på anmeldelserne, så er formen stærk.

Backstage // d. 8/11 // Kl. 20.00 // 165 kr.

Den anden tur ned af memory lane, piftet op med nyt, finder vi på Train, hvor Ugens Anbefaling går til gode gamle The Sandmen. Bandet har gennem de seneste 25 år været leveringsdygtige i nogle af de stærkeste og mest slidstærke danske rockalbums, som debutten Western Blood, og bærer den uofficielle titel “Danmarks Bedste Rockband”. Du kender garanteret numre som “House In The Country”, “Weather With Heather”, “Snowman”, “Get Up Get Out”, “Slave Song”, Beatles coveret “Don’t Let Me Down” og, nå ja, den der “5 Minutes Past Loneliness”. Bandet er netop nu aktuelle med et nyt album, hvor de søreme kaster sig ud i dansksprogede numre.

Support: Beurrenoir

Train // d. 8/11 // Kl. 21.30 // 200 kr.
Af Ken Damgaard Thomsen

Foto: A:larm

Previous articlePiss Vortex: Piss Vortex ***** (5/6)
Next articleSkousen & Ingemann – Knud Lavard – 7/11 – 2014

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.