Home Seneste April 2013 - Nyheder Half Moon Run lokker med lækker lørdags indie-folk på Beta 2300

Half Moon Run lokker med lækker lørdags indie-folk på Beta 2300

2718
0

Den canadiske trio Half Moon Run gæster lørdag d. 13/4 Beta 2300 på Amager, efter tidligere på ugen at have varmet op for Mumford & Sons i Falconer Salen. En koncert, hvor vores anmelder ikke kun var begejstret for hovednavnet, men også dette vellydende opvarmingsband.

En oplevelse af de helt store, skrev vores anmelder efter at have set Half Moon Run i mandags, og forsatte, “de gav den fuld gas fra start med deres, ja hvad skal man kalde det, trommebaserede folkede-støj-rock samt super sammenspil, begavede musikere, en fantastisk forsanger, og en syngende keyboardspillende trommeslager…”. Hele anmeldelsen kan findes HER

Nu får det unge orkester fra British Colombia så mulighed for at demonstrerer, at de også kan håndterer tjansen som hovednavn, lørdag aften.

Bandet er dannet i 2010, og det relativt nye indie-folk foretagende har kun udsendt et enkelt album, Dark Eyes fra 2012, og arbejder for tiden på nyt materiale. Bandet har haft vind i sejlende, især med nogle koncerter på diverse branche-festivaler. Nu kan du selv få en forsmag på, hvor meget potentiale der er i de unge mennesker, og om den begyndende “buzz” er berettiget.

Vær beredt på flotte vokalharmonier!

Beta 2300
Lørdag d. 13/4
Døre: kl. 21.00
Pris: 80 kr. (forsalg) 100 kr. (dør)

Besøg Half Moon Run på Facebook

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal, and the what have you – hver dag!

Previous articleFun Lovin’ Criminals – Scooby Snacks – 12/4 – 2013
Next articleGFR nyheder: Blandet nyt fra Rockland uge 15

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.