Home Seneste Juli 2013 - Nyheder GFR Konkurrence: Hawk Eyes billetter

GFR Konkurrence: Hawk Eyes billetter

2842
0

D.16. august spiller britiske Hawk Eyes på Beta2300. Vi udlodder 1 x 2 billetter, samt EP’er med My Worst Paranoia som trøstepræmie. 

Det er første gang Hawk Eyes gæster Danmark, og det gør de med deres debutalbum fra 2012, Ideas, i baggagen. Flere af medlemmerne af Hawk Eyes har dog tidligere spillet sammen i andre konstellationer, blandt andet under navnet Chickenhawk, som i 2010 udgav albummet Modern Bodies. Dengang var forsanger og guitarist Paul Astick’s vokal mere growlende, men han fik af sin læge at vide, at han skulle ændre sin måde at synge på, hvis han ikke ville ødelægge sin hals og stemme.

Det betød at Hawk Eyes stadig spiller metal, men nu uden growlvokal og med mere rockende toner, så der er noget at komme efter for dem, der kan lide Foo Fighters, Queens of the Stone Age, og ligesindede bands. Tjek videoen til ‘Skyspinners’ ud herunder.

Hvordan deltager jeg? 

Vi udlodder 1 x 2 billetter til Hawk Eyes koncert, samt 3 EP’ere med danske My Worst Paranoia. Hvis du vil vinde billetterne, så send en mail til gfrockdk@gmail.com med navn og adresse, og “Hawk Eyes” i emnefeltet, så trækker vi lod torsdag d.18/7 kl. 15.00. Vinderne får direkte besked.

NB: Vinderne er fundet og har fået direkte besked!
Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

 

Previous articleWillie Nelson – The Scientist – 11/07-2013
Next articlePearl Jam – Mind Your Manners – 12/07-2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.