Home Seneste Februar 2014 - Nyheder GFR Fokus: Koncerter i Aarhus, uge 7

GFR Fokus: Koncerter i Aarhus, uge 7

8787
0

Slutningen af uge 7 byder på 2 udsolgte koncerter med D-A-D på Radar og en udsolgt koncert på Voxhall med Kashmir, men ud over koncerterne med de to store navne, byder weekenden også på andre og mindre profilerede tilbud.

Torsdag

På Radar går D-A-D koncerterne ( i anledning af bandets 30 års jubilæum) ned torsdag og fredag, mens Kashmir rammer Voxhall torsdag. Hvis du ikke har sikret dig billet til en af torsdags-koncerterne, kan du i stedet lægge vejen forbi Headquarters, hvor The Good The Bad kigger forbi. De danske surfrockere skaber instrumentale, men billedskabende, lydlandskaber. Bandets tredje album, From 034 to 050 anmeldte jeg for halvandet år siden til 4 stjerner, hvor jeg blandt andet skrev: “Det er rock-coolness i kompakt form”. Læs hele anmeldelsen HER. Koncerten er startskuddet til en Danmarksturné for bandet, som i den anledning har fået genoptrykt det udsolgte album From 018 to 033 på grøn vinyl.

Headquarters, kl. 20, Entré: 70 kr. (inkluderer en øl)

Fredag

Har man ikke billet til D-A-Ds koncert på Radar, så er tilbudet fredag d.14. februar at finde på Backstage, hvor kultpunkerne i The Wad’ers fra Haderslev (aka. Hate City) træder op. De har hærget siden 1994 og er resultatet af 4 gutter med en drøm, for meget fritid og en usandsynlig mangel på talent. Også på scenen denne aften er lokale Last Seen Laughing.

Backstage, døre kl. 20, koncertstart kl. 21, Entré: 50 kr. 
Lørdag 

Lørdag skal næsen vendes mod Godsbanen og Radar, især hvis man godt kan lide blues. Her står Aarhus Bluesforening nemlig bag aftenens koncert med Tim Lothar (solo) og Sahra da Silva & The Jagged Soul. Førstnævnte er tidligere kåret til årets danske blues-navn ved Copenhagen Blues Festival og gør sig i akustisk blues-guitar. Sahra da Silva & The Jagged Soul er eftersigende en institution i det københavnske bluesmiljø, hvor de er fast inventar på Mojo Blues Bar. Retrosoul og blues er beskrivelsen kort og godt.

Radar, døre kl. 20, koncertstart kl. 21, Entré: 100 kr. for medlemmer/150 kr for ikke-medlemmer
Hvis man hellere vil have en røvfuld metal, så byder de gode GFRock-kendinge i Momentum indenfor til videoshoot på Backstage – og ikke mindst en heavy metal koncert, selvfølgelig…Deres EP, A World In Ruins, fik for efterhånden noget tid siden 5 stjerner af min anmelderkollega KDT og vi havde Momentum på plakaten til vores Upcoming and Rockin’ event i oktober sidste år, så tjek dem ud, hvis du er til gammeldaws metal.

Backstage, døre kl. 20, koncertstart kl. 21, Entré: 50 kr. 

Søndag

Søndag byder sandelig også på et par gode koncerttilbud. Ikke mindst på Radar, hvor amerikanske Wooden Shjips kommer på besøg. Det psykedeliske rockband har nyt album på vej, og er et stort navn i psykedeliske rockkredse. De står også højt på ønskelisten for Aarhus Psych Fest, som Stine Kloster fortalte i et interview. Monotone riffs, fuzz, guitarsoloer og orgeldønninger omgiver Ripley Johnsons vokal. Vi er på pletten og anmelder søndagens koncert, hvor Tales of Murder and Dust, som bestemt også er mere end et lyt værd, varmer op.

Radar, døre kl. 20, koncertstart kl. 21, Entré: 120 kr. 

Endelig er der på Atlas også visit fra den anden side af Atlanten. Her er det Deep Dark Woods der har taget turen fra Canada med deres dynamiske neo-folk og eftertænksomme country i bagagen. Bandet har 5 albums under bæltet, og deres seneste album, Jubilee fra 2013, er produceret af Jonathan Wilson. Under The Pines er support.

Atlas, døre kl. 19, koncertstart kl. 20, Entré: 120 kr. 
Skrevet af JSB

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleGet Your Gun – Black Book – 13/2 – 2014
Next articleTwo Trick Pony: The Horses Are Coming ****** (6/6)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.