Home Koncerter GFR Fokus: Koncerter i Aarhus, uge 13

GFR Fokus: Koncerter i Aarhus, uge 13

2434
0

Vi er endnu engang tidligt ude med en oversigt over ugens koncerttilbud i Aarhus – det skyldes naturligvis at der er et godt koncerttilbud tidligt på ugen.

Tirsdag d.25/3

Vi starter allerede i aften, hvor engelske Money besøger Atlas. Englænderne albumdebuterede sidste år med Shadow of Heaven, som blev godt m0dtaget især i den engelske musikpresse. Skrøbelige og samtidig storladen rockmusik er på menuen. Som opvarmning får man The Rosie Way, hvis debut-EP jeg anmeldte i efteråret til 5 stjerner. Nordjyderne gør sig i tung, melodisk og progressiv rock, bandet kalder det selv “melocative”, en blanding af melodic og evocative. Har du en kedsommelig tirsdag aften i udsigt, så er der altså råd for det.

Atlas, døre kl. 19, koncertstart kl. 20, entré: 90 kr. 

Der er endda et tilbud mere i aften, hvis man svinger forbi HeadQuarters. Mark Morriss, tidligere forsanger i det engelske indie-rock band, The Bluetones, er gået solo som syrlig singer songwriter. Seneste udgivelse er albummet A Flesh of Darkness, som er andet soloalbum fra Morriss’ hånd.

HeadQuarters, kl. 20.30, entré: 85 kr.
Onsdag d.26/3

Onsdag kan man også få stillet rocklysten, når lokale TurboChild svinger forbi Fatter Eskil. Kvartetten smed sidste år en sejtrockende EP på gaden, og spiller hård, svedig rock’n roll. Jeg skrev blandt andet i anmeldelsen: “TurboChild’s første EP er alt i alt et fornøjeligt bekendtskab, som absolut er velegnet til rockstunder med gutterne, en håndfuld bajere, og hvad der nu måtte høre til. Gerne oplevet live”.

Fatter Eskil, kl. 21, entré: 40 kr. 
Lørdag d.29/3

Lørdag kan man på Radar få sig et skud intens live-musik når lokale Blunt indtager spillestedet med deres blanding af reggae og hård rock. Det gjorde de også for lidt over et år siden, hvor jeg smed 5 stjerner efter koncerten, blandt andet fulgt af ordene: “Samspillet, dynamikken og energien er i hvert fald til stede, og når man dertil lægger at Blunt’s musik egner sig ualmindeligt godt til at blive blæst ud fra en scene som Radars, så får man alt i alt en fornøjelig live-oplevelse”. Kort fortalt, så kan en koncert med Blunt absolut anbefales. Med denne aften er Scots on Ice, hvis energiske blanding af funk, rock, pop, balkan og jazz jeg har oplevet en enkelt gang. Det er måske ikke lige min favoritcocktail musikalsk, men energien er i hvert fald upåklagelig.

Radar, døre kl. 20, koncertstart kl. 21, entré: 90 kr. 
Af Jonas Strandholdt Bach

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleThe Handsome Family – Far From Any Road – 25/3 – 2014
Next articleThe Kamshaft: The Kamshaft **** (4/6)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.