Home Koncerter GFR Fokus: Koncerter i Aarhus i weekenden, uge 44

GFR Fokus: Koncerter i Aarhus i weekenden, uge 44

2694
0
Captain Casanova

Sidste weekend gik med GFRock arrangement i Aarhus, men i denne uge er der igen tid til at kigge på hvad der er af koncerter rundt om i byen. 

Torsdag d.31/10

Vi starter med et par tilbud allerede i aften (torsdag, red.). Først er der mulighed for en tur i køledisken med aalborgensiske Extra Store Grønlandske Rejer på hæderkronede Fatter Eskil i Skolegade. I min anmeldelse af bandets debutalbum i april skrev jeg blandt andet: “Bandet er bestemt et sympatisk bekendtskab, og på de gode numre viser de, at de har et godt greb om hverdagslyrik på dansk og evnerne til at spille solid rock, der givetvis vil gøre sig godt på scenerne rundt i landet”. Læs hele anmeldelsen HER.

Kl. 21, Entré: ?

Andet torsdagstilbud er på Radar, hvor der er ORA-arrangeret Audition Day med bandsene Taft, Chasers Through The Desert, Total Hip Replacement og Hitchhikers. Det er en blandet landhandel genremæssigt, men skal vi fremhæve et navn fra aftenen, bliver det Hitchhikers, der spiller eksperimenterende rock. Deres EP anmelder vi for øvrigt inden længe.

Døre kl. 19.30, koncertstart kl. 20, Entré: 50 kr. 
Fredag d.1/11

Også fredag byder på et par rigtig gode tilbud. Atlas indtages af syrerockerne Spids Nøgenhat, der “Kommer med fred”.  Det rutinerede bands blot andet album, der udkom til pæne anmeldelser i sidste uge. Blandt andet kvitterede jeg selv med 5 stjerner og skrev blandt andet om singleforløberen ‘Lolland-Falster’:  “Man får helt lyst til at tage på roadtrip i folkevognsrugbrødet og opleve de danske sydhavsøer. Det er et fremragende rocknummer, der også står som et tidligt højdepunkt på albummet”. Læs hele anmeldelsen HER. Spids Nøgenhat er i øvrigt en notorisk glimrende live-oplevelse, og jeg havde selv den udsøgte fornøjelse at opleve bandet på Roskilde Festival i 2011. Er du til syret lyd og syret lys, så er der ingen vej uden om.

Døre kl. 20, koncertstart kl. 21, Entré: 160 kr. 

Der er nu også et andet glimrende rock-tilbud på Radar fredag. The Broken Beats har taget Captain Casanova med på tour, og de rammer altså Radar fredag. The Broken Beats nye album er vi desværre ikke nået omkring her på redaktionen, men det har fået pæne ord med på vejen mange andre steder. Captain Casanova har jeg til gengæld haft fornøjelsen af live 2 gange i år, senest på Headquarters hvor de leverede en overbevisende og livlig koncert for 3 uger siden – du kan læse reportagen fra aftenen HER.

Døre kl. 20, koncertstart kl. 21, Entré: 100 kr.

Endelig byder Backstage på fredags-thrash med Hell’s Domain og Battery. Førstnævnte udgav deres første album i september, mens Battery har deres første album klar i 2014. Der er en gratis Royal X-mas til de første 90 besøgende i anledning af J-dag.

Døre kl. 20, koncertstart kl. 21, entré: 70 kr. 
Lørdag d.2/11

Endelig er der også et tilbud til nostalgikerne lørdag. Benny Holst Trio besøger Atlas. Benny Holst udgav sin debut tilbage i 1971 og efter en 16 års albumpause vendte han tilbage i 2004. Seneste album er Sepiadage fra 2008. Benny Holst er især kendt for sine protestsange, men mestrer også andet, så tag farmand under armen og læg vejen forbi Atlas til musik fra en endnu ikke helt svunden tid. Violinist Martin Andersen og sanger og guitarist Jacob Rathje er de to sidste medlemmer af trioen.

Døre kl. 20, koncertstart kl. 21, 200 kr.
Husk at musik skal høres live ind i mellem, så sving ud og tjek de gode koncerttilbud ud.

Af Judas

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleDen Syvende Søn – Hun Sagde Han Sagde – 31/10 – 2013
Next articleInbreeding Rednecks: Abnormal Life Portrayed **** (4/6)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.