Home Artikler April 2013 - Fokus GFR nyheder: Blandet nyt fra rockland

GFR nyheder: Blandet nyt fra rockland

3827
0

Vi får efterhånden tilsendt en del nyheder her på GFRock – om nye albums, koncerter, nye medlemmer, specialudgivelser, og meget mere. Det er ikke altid vi når at få skrevet nyhedsartikler eller anmeldelser (eller bare fb-updates) om det hele, men det vil vi forsøge at råde lidt bod på, ved ind i mellem at lave en opsamling af blandet nyt. En slags rodekasse med nyheder fra forskellige egne af rockscenen.

Vi starter rundturen ved udskiftninger i besætningen hos et par bands – københavnske My Beloved har fået ny bassist. Peter Lopes har besluttet at fokusere på andet end musikken, og det betyder at Thor fra ligeledes københavnske OD Dødsprinsen overtager bassen i My Beloved. Bandet er i øvrigt snart klar med live-datoer for maj-juni – første mulighed for at opleve bandet med den nye bassist bliver d.2/5 på Drone.

Aarhusianske Puppet Arms, der spiller en blanding af progressiv rock og metal, søger ny forsanger. Bandet har eksisteret siden 2007 og har udgivet to EP’ere – nu søger de en ny forsanger, som skal være med til at fokusere på et kommende debutalbum, der skal danne fundamentet for at bandet kan få nye muligheder i Danmark og udlandet. Tjek Puppet Arms ud på deres hjemmeside.

De koldingensiske stoner-rockere Sedated Angel, som vi tidligere har omtalt, udsendte ny EP 27/3 og spiller på KB18 d. 25/4 sammen med Stonewall Noise Orchestra.

Essence_bandPic01

Der er også nyt fra thrasherne i Essence (billedet ovenfor), hvis nyeste album vi netop har anmeldt til 6 stjerner . Bandet er også klar med en ny lyrik-video til nummeret ‘Fractured Dimension’ – du kan se videoen lige HER.

Endelig runder vi lige Roskilde Festival, som uge for uge bygger på deres program, og her på redaktionen er vi, blandt de senere offentliggørelser, især begejstrede for tilføjelsen af ørken-americana-rockerne i Calexico, tungrockerne i The Sword og melankolikerne i The National. Vi har stadig en ønskeseddel så lang, og glæder os til offentliggørelsen af plakaten d.18. april.

Previous articleGFR Fokus: Udvalgte rockkoncerter i København denne uge (d. 3/4 – 6/4 – 2013)
Next articleMomentum – Enter The War – 04/04 – 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.