Home Koncerter Comapilot releasefest på Backstage fredag

Comapilot releasefest på Backstage fredag

2349
0

Aarhusianske Comapilot spiller, i følge dem selv, rock, som rock bør lyde. Dét kan du opleve til deres releasefest på Backstage i Aarhus fredag aften. 

Bandets selvbetitlede debutalbum udkom mandag d.29. oktober, og du finder en anmeldelse her på gfrock.dk i morgen. I anledning af udgivelsen, som er produceret af Tue Madsen (Sick of it All, Hatesphere, mfl.) holder Comapilot releasefest på Backstage – facebook-begivenheden finder du her. Det koster 50,- at komme ind, med mindre du medbringer en Comapilot flyer, der giver gratis entré. Flyeren kan du finde og printe via fb-begivenheden. Dørene åbner kl. 20, og indtil kl.21 kan du endda købe en øl til en 10’er.

Comapilot beskriver selv deres lyd som ‘The Sound of Brown’ – brunt og tungt, med mørke nedstemte guitarer og i familie med Black Sabbath og Led Zeppelin, men også med vokaler der svinger et sted mellem Cream og The Doors.  Du kan i hvert fald forvente tunge, potente riffs, leveret af erfarne musikere, blandt andre medlemmer fra Brimstone Butterfly, og Comapilot har blandt andet varmet op for Carpark North til flere af deres koncerter i 2011.  Så er du til tung rock, så er der ikke andet for end at svinge forbi Backstage fredag.

Læs mere om Comapilot og hør tracket ‘Dead Men Don’t Walk’ på bandets hjemmeside.

Previous articleUngdomskulen: Secrecy *** (3/6)
Next articleDen Fjerde Væg er draget på efterårstour