Home Artikler Aarhus Psych Fest klar med 3 nye navne

Aarhus Psych Fest klar med 3 nye navne

2172
0

Selv om vi så småt er ved at gå helt i Roskilde-mode på redaktionen, skal der også lige være plads til nyt fra et andet sted i festivallandskabet. Aarhus Psych Fest er nemlig klar med 3 nye navne. 

Aarhus Psych Fest finder i år sted for anden gang, efter en vellykket begyndelse sidste år. D.3. og 4. oktober indtages Radar og Godsbanen midt i Aarhus af festivalen, som tidligere i år præsenterede de to første navne, i form af amerikanske Spindrift og københavnske Distortion Girls. Nu er festivalen klar med endnu tre navne til årets line-up:

Første navn er norske Electric Eye besøgte Aarhus tidligere i år, og spillede på Spot Festival, hvor jeg nåede at høre det meste af deres koncert på Atlas (det og meget mere fra torsdag og fredag på Spot kan du læse om HER). Nordmændene er leveringsdygtige i dronende og spacy psych-rock og består af rutinerede og dygtige musikere.

Andet nye navn på plakaten er aarhusianske Morgan Square, som spiller skramlet, 60’er inspireret psykedelisk rock, og skulle lægge sig et sted mellem Jefferson Airplane og The Black Angels. Bandet har en enkelt EP-udgivelse på samvittigheden, betitlet Evil Red Sun. Sidste nummer derfra kan du tjekke ud herunder.

Tredje og sidste navn i denne ombæring, er svenske Holy, som spiller minimalistisk psych-pop med skramlede garage-rock elementer. Bandet leverer både mere poppede og udsyrede passager, så der er også god grund til at glæde sig til at høre svenskerne til oktober.

Frem til d.8. juli kan du sikre dig Early Bird billetter til 125 kr. (inkl. gebyr) via billetto.dk.

Sidste år dækkede vi begge festivalens dage, hvor blandt andre Asteroid #4, The Blue Angel Lounge og The Woken Trees spillede, og det kan du læse om HER (fredag) og HER (lørdag). Vi interviewede også festivalens kunstneriske leder, Stine Kloster, om festivalens forløb, det interview kan du finde HER.

 Af Jonas Strandholdt Bach

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleGFR Fokus: Tour & album nyt, uge 26
Next articleArctic Monkeys – Snap Out Of It – 26/6 – 2014

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.