Home Artikler Premiere: Ny single/video fra Isogenic

Premiere: Ny single/video fra Isogenic

681
0

Så skal vi have et skud dugfrisk, dansk elektro-rock fra kvartetten Isogenic. De er klar med single nummer 2 og en tilhørende video, som vi har premiere på lige her.

Hvor førstesinglen fra Isogenic, “I Include You”, der udkom for et par uger siden, var en heftig og overrumplende elektro-influeret sag, så er nyeste strømninger fra den københavnske gruppe en lidt anden størrelse. Her viser bandet en mere rolig, sart og stemningsfuld side, af deres synth-univers.

Det er nærmest lidt sensuelt, kælende og forførende, når de syntetiske rocktoner smyger sig ud af højtalerne og lægger sig som et varmt tæppe omkring en. I glimt er der voldsomhed og mere udfarende udbrud, som om musikken bygger op til nogle effektive, mere rockbaserede stød og bølgebrus.

Frontmand Emil Lundbak siger om sang og video:

“Sangen er skrevet i en intens process, på vej hjem fra en bar i København. Inspireret af en samtale med en ven kørte Lundbak forbi sit studie på Islands Brygge og begyndte at indspille og skrive sangen – da solen stod op var størstedelen af sangen færdig. Sangen handler om at lede efter en måde at frigøre sig seksuelt, uden at deltage i en toksisk kultur

I musikvideoen illustrerer danser Marie-Louise Schelde Handberg bevægelsen fra kontrollen, over frustrationen, og til løsrivelsen af de snærende bånd. Hendes dynamiske fysiske performance, kombineret med Azadeh Ghavamrad’s instruktion og lyssætning, og Jeppe Stillhoff’s hektiske video-produktion, resulterer i et produkt, som rummer både det begrænsede, det kontrolprægede, det frustrerede, det frigørende og det energiske”.

Her er dagens premiere, “Going Nowhere” fra Isogenic:




Af Ken Damgaard Thomsen

Foto af Mathias Berner Andersen
Previous articleIlldisposed, Voxhall, 23/10 – 2021 (Live/Anmeldelse)
Next articleBlitzkrig: Vandene Der Deler Os (Album/Anmeldelse)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.