Home Seneste Januar 2013 - Nyheder Vinyl Floor spiller tre danske koncerter og en enkelt tysk

Vinyl Floor spiller tre danske koncerter og en enkelt tysk

3021
0

Danske Vinyl Floor, der sidste år udsendte konceptpladen Peninsula, er klar til at drage på en lille tour, der byder på i alt 4 koncerter.

Da jeg sidste år sad med Vinyl Floor’s forunderlige, og forunderligt dragende, konceptplade i hænderne, var der ingen tvivl om at der ventede mig en ganske speciel oplevelse. Et virkelig gennemført værk, fra det indbydende artwork udført i en stil der minder om gammelt træsnit, til det musikalske univers Vinyl Floor skaber på pladen, er der tale om en gennemtænkt og veludført udgivelse fra ende til anden. Sjældent ambitiøst for et relativt ukendt orkester.

Udover 5 stjerner fik jeg blandt andet også kastet følgende ord efter den musikalske fortælling om halv-øen, dens to byer “Utopia” og “Dystopia” og indbyggerne:

“Peninsula er et mangfoldigt sted, hvor man ikke altid lige kan gennemskue hensigten. Halvøen vil med garanti ligge lidt for isoleret for nogen, for det kræver en indsats at nå dertil og indtage den – men umuligt er det bestemt ikke. Vinyl Floor har med stor personlighed og gode intentioner skabt et ganske unik værk, der fortjener et meget større publikum”
. Hele anmeldelsen finder du HER

Udgivelsen fik tilmed opmærksomhed hos folkene bag den amerikanske Grammy pris, idet nummeret “Written In The Cards” var med i opløbet til en nominering i pris kategorien “Bedste Rocknummer”. Nu har du så mulighed for at opleve Vinyl Floor spille numrene fra Peninsula live, når de giver tre danske og en enkelt tysk koncert i løbet af de næste par måneder.

18/01 – Råhuset, København
26/01 – Chesters Club, Berlin
28/02 – HeadQuarters, Aarhus
15/03 – Kulturhuset Islands Brygge, København

Følg Vinyl Floor på Facebook

Like GFRock på facebook og få nyheder om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleSlayer – War Ensemble – 17/01-2013
Next articleVokadin – Pathetic – 18/01-2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.