Home Konkurrencer Vær med når Motorpsycho psych-rocker Pumpehuset

Vær med når Motorpsycho psych-rocker Pumpehuset

2502
0

Den 11. juni kl. 20.00 rammer norske Motorpsycho Pumpehuset, med deres cocktail af metal, pop, grunge og jazz, og vi udlover i samarbejde med Pumpehuset 2 x 2 billetter.

Gennem de sidste godt og vel 25 år, har den norske trio overrasket publikum med deres syrede og udsvævende live shows, og ikke mindst, semi-skizofrene sammensætning af genrer. Som de så fint skriver i pressemeddelsen; Nordmændene giver ikke en fuck for traditionelle sangstrukturer, samtidig med at de ikke bruger unødvendig tid på at finpudse deres syrede rock, hvilket har resulteret i et imponerende stort bagkatalog.

Nu har du muligheden for at opleve de skøre nordmænd live, og endda helt gratis, vi udlover nemlig 2 x 2 billetter til koncerten i samarbejde med Pumpehuset. Alt du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at sende en mail til (gfrockdk(a)gmail.com)  TRYK HER senest d. 30. marts, så er du automatisk med i konkurrencen, vinderne får direkte besked.

Vil du have en oplevelse du sent vil glemme, og ikke mindst, opleve et band der gennem de sidste godt og vel 25 år, har blandet rockgenren med alt lige fra jazz til metal, så send en mail nu!

Læs mere om koncerten på Pumpehusets website eller på facebook. Billetter kan købes via billetlugen og koster 170 kr. + gebyr.




Like GFRock på facebook og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleGFR Fokus: Koncerter i Aarhus, uge 11
Next articleThe Rolling Stones – Sympathy For The Devil (live) – 14/3 – 2014

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.