Home Seneste Juni 2013 - Nyheder Supercharger & Diamond Drive ryster Beta fredag d. 7. juni

Supercharger & Diamond Drive ryster Beta fredag d. 7. juni

3562
0

Der er dømt “double impact” på Beta 2300 på fredag, når Supercharger og Diamond Drive indtager den lille rockbox på Amager.

Efter der har været en lille smule stille omkring Supercharger siden seneste studie album, That’s How We Roll fra 2011, så skulle der være en ny udladning medrivende hard/southern/classic rock på vej fra gruppen. Det nye album, bandets tredje, er efter planen på gaden engang til november.

Indtil da må man trøste sig med live versionen af Supercharger, og det er nu heller ikke helt skidt endda. Bandet har ry for at være et forrygende live band, der har blæst folk omkuld ved utallige koncerter i både ind- og udland – så hvad med at blive væltet på Amager fredag aften?

Det er good old fashioned rock ‘n roll, med fængende melodier og sveddryppende energi, som de lavede rockmusikere i de gode gamle dage.

Bandet udsender deres nye single, med den smukke titel “Hungover In Hamburg” i morgen fredag, så endnu en grund til at kigge forbi, sige tillykke og fejre med en håndfuld Gyldne Damer fra Beta baren.

Med sig har de et support navn, som næsten og med al respekt, er ét jeg ser endnu mere frem til. De album-aktuelle århusianere Diamond Drive. Deres fuldlængde debut, Temporality, udkommer på dagen, fredag d. 7. juni, og blev anmeldt her på siden til 5 stjerner i sidste uge. Yours truly lod blandt andet følgende ord springe op på skærmen:

“Det er metal nok visse steder til at stimulere metalfolket, og hårdt rockende nok andre steder, så folk der ellers ikke er de store metalhoveder kan være med. Og det uden at sætte sig mellem to stole. Om noget fremstår bandets lyd homogen og sammenhængende hele vejen gennem Temporality, selvom der veksles flittigt mellem det hårde og mere bløde”. Læs hele anmeldelsen HER

Jeg har oplevet bandet live en gang tidligere, da de i starten af februar var på plakaten til Boil’s release party på Radar i Aarhus. Her var deres fusionsmetal lige ved at løbe med al opmærksomhed, hvilket affødte ord som disse fra undertegnede:

“Diamond Drive var lige ved at stjæle hele showet, og hvis du ligesom jeg er en hedning der ikke har fået tjekket dem ordenligt ud endnu, så gør det omgående – her er virkelig potentiale og potens at finde”.

Det kan du jo så passende gøre fredag aften på Beta!

Skulle du være i nærheden af Aarhus i aften (torsdag), så bør du svinge forbi V58, hvor bandet holder release party for Temporality. Endvidere så kan du på lørdag smutte med dem og Boil en tur til Flensborg til metal koncert og grænseshopping, jo, den er god nok – tjek det fantastiske koncept ud HER.

Vel mødt, let’s rock.

Beta 2300
Fredag d. 7. juni
Dørene åbner kl. 21.00
Pris: 100 kr (forsalg) 125 kr. (i døren)

Skrevet af Kodi

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleRoxy Jules: Roxy Jules II *** (3/6)
Next articleThe Slaughterhouse 5 – Light Bulbs (a K.M.R.J cover) – 7/6 – 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.