Home Seneste Januar 2013 - Nyheder Stemningsrapport fra Jupid Oak’s albumindspilning i Råhuset

Stemningsrapport fra Jupid Oak’s albumindspilning i Råhuset

3059
0

GFRock har tidligere omtalt danske Jupid Oak’s albumindspilning foran et publikum i Råhuset, og nu kan du læse mere om hvordan aftenen forløb. Albumindspilningen var efter sigende en stor succes, hvor et særdeles veloplagt publikum blev foreviget på Jupid Oak’s kommende livealbum, som blev optaget og filmet live.

“An Evening In Shangri-la” var overskriften for aftenen, som du kan læse de nærmere detaljer om i vores foromtale HER.

Vi havde beklageligvis ikke selv mulighed for at være til stede i Råhuset, da det hele løb af stablen d. 27. december, men vi har modtaget følgende stemningsrapport:

Det var et fyldt Råhuset på Vesterbro, der den 27. december 2012, udgjorde rammerne for en aften i det unge rockband Jupid Oak’s univers. Med hjælp fra over 20 unge frivillige, et hold af lyd, video- og lysfolk, fotografer, samt en række gæstemusikere, fik bandet skabt en unik koncertoplevelse i hjertet af København.
Med udgangspunkt i den unge kunstner Liv Graversen’s design til albummet blev både Råhuset og de frivillige tematisk udsmykket. Lysmanden Poul Egaa, der har lavet eksperimenterende teater- og koncertlys siden slutningen af 60’erne, stod i spidsen for det psykedeliske lysshow, der ledte tankerne tilbage til 60’erne og 70’ernes rock ‘n roll.

Rock ‘n roll var nøgleordet for en aften, som blev skudt i gang af supportbandet Devil’s Coach Horse, der spiller solid, 70’er inspireret rock og sørgede for at dansegulvet blev indviet. Lydmand Paw Koch var tændt bag mixerpulten og videocrewet stod klar, da Jupid Oak indtog scenen foran et tætpakket publikum, som i den grad var klar til en times intens og storladen rockmusik. Den energiske musik smittede af på et højtråbende publikum, som med garanti vil kunne høres når albummet sendes på gaden i starten af 2013.

Aftenen kulminerede, da Jupid Oak genindtog scenen med en række gæstemusikere. Der blev crowdsurfet og svedt, da bandet bl.a. fortolkede Neil Young klassikeren ‘Keep on Rockin’ in the Free World’. Efter næsten to timers musik blev Jupid Oak kaldt til scenen igen til et ekstra-ekstra nummer. Det blev The Who’s ‘I’m One’, delvist sunget af et kogende publikum, som rundede aftenens koncert af.

Jupid Oak’s kommende album skal nu mixes færdigt hos Paw Koch i Huligennem.nu lydstudiet og videomaterialet redigeres i samarbejde med Andreas Carbel, som står i spidsen for video optagelserne. Albummet forventes ude i marts 2013 hvorefter Jupid Oak holder Releaseparty på Stars i hjembyen Vordingborg d. 6. april. Følg med i albummets tilblivelse på Jupid Oak’s facebook-side.

Jupid Oak har desuden i løbet af efteråret udgivet singlen ‘Our Time’ og en musikvideo til sangen ‘Refugee’ – begge sange er tilgængelige online. Tjek www.jupidoak.com for mere info.

Sætliste for albummet:
Intro / I’m Free
Mother Mad
Fading Away
Melancholia
Trippin’
Refugee
Our Time
Material Gods
Something To Fall
Outro / Arbitrary Love

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal, and the what have you – hver dag!

Previous articleGFR Fokus: Aarhus præsenterer metal og rock til den mørke tid
Next articleLyt til nye sange fra Crystal Shipsss

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.