Home Seneste April 2014 - Nyheder Scorpion Child overfalder BETA med retro rock

Scorpion Child overfalder BETA med retro rock

2461
0

Tirsdag står den på solid langhåret 70’er-inspireret hard rock når den texanske kvintet Scorpion Child (aka ”The Child”) gæster BETA sammen med to andre rockbands, som vi synes fortjener en lille ekstra omtale. 

The Sword’s drukvenner Scorpion Child har sat 70’er rockbussen i højeste gear, og rammer Beta med et brag med deres Led Zeppelin inspirerede høj oktan rock. Foruden Led Zeppelin siger den texanske kvintet, at de lader sig inspirere af andre hard rock-bands som Uriah Heep og Rainbow, mens anmeldere har sammenlignet deres lyd med ikoner som Deep Purple, Thin Lizzy og Free.

Med sig har de udover den australske garagerockduo Jackson Firebird, en fremadstormende australsk duo, der har lige så meget tilfælles med The Black Keys’ genoplivning af 70’ernes garage/bluesrock, som de har med AC/DC. Det lyder jo ikke helt skidt.

Ydermere byder aftenen også på svenske Horisont, som ligesom landsmændene fra Graveyard og Witchcraft er med til at sætte en tyk streg under Sverige på retrorockens verdenskort. Tungere end Black Sabbath og mere blues’et end Led Zeppelin.

Se frem til en aften ombord på den udødelige rockbus, denne aften med Scorpion Child ved rattet.
Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleLake Francis: Tonight Is Lost **** (4/6)
Next articleGFR Live: Skousen & Ingemann, Voxhall, 11/4 – 2014 **** (4/6)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.