Home Seneste April 2016 - Nyheder The Unreal Zound minidokumentar

The Unreal Zound minidokumentar

2395
0

Powersolo og Tue Track står som afsendere på “the hippest hop rock record ever minced”, The Unreal Zound, som udkom fredag d.15. april. Musiker og dokumentarfilmskaber Palle Demant har lavet en minidokumentar om projektet. 

The Unreal Zound udspringer af Powersolo-albummet, The Real Sound, som udkom for 2 år siden (anmeldelse HER). Allerede dengang var det planlagt, at der skulle laves et album, hvor Tue Track (især kendt fra Malk de Koijn) skulle lave sit eget album, kun med Powersolo-samples. Nu er albummet landet, og Tue Track har også brugt analoge synths, alskens trommemaskiner, scratch og cuts til at hugge sit eget univers ud af Powersolos materiale, og har udover The Real Sound også lånt fra tidligere Powersolo-udgivelser. Resultatet er på en måde både hip hop og rock samtidig, “retro-lyd fra fremtiden”, som der står i pressematerialet, det er Powersolo kørt gennem Tue Tracks kødhakker.

Før arbejdet med The Unreal Zound havde Powersolo og Tue Track aldrig været i stue sammen før. Men den 3. marts i år mødtes de, et par uger efter albummet var masteret og sendt i produktion. Det er det møde, Palle Demants mini-dokumentar følger. Her taler Kim Kix og The Atomic Child og Tue Track om processen og de enkelte numre, men også om hvad kunst er, krydret med lidt filosoferen over livets store spørgsmål.

I løbet af denne uge bringer vi et par interviews, hvor Powersolo besvarer spørgsmål fra Tue Track, og vice versa, og der er også en anmeldelse af albummet undervejs. Og minidokumentaren, ja, den er lige her:

Af Jonas Strandholdt Bach

Previous articleGFR Anbefaler: Gimle Sound-Tjek Festival 2016
Next articleThe White Dominos – Only Light – 19/4 – 2016

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.