Home Artikler April 2016 - Fokus Premiere: Ny video/single fra Bellhound Choir

Premiere: Ny video/single fra Bellhound Choir

2697
0

Bellhound Choir er et soloprojekt for den københavnske guitarist Christian Hede Madsen, og der er et album på vej på Bad Afro Records. Som forsmag på albummet kan vi løfte sløret for singlen ‘Bad Dreams’ og den tilhørende video.

Imagine the Crackle, hedder albummet, som efter planen udkommer d.20. maj. Inden da er der altså mulighed for at høre ‘Bad Dreams’, som giver en forsmag på Bellhound Choir’s univers. Bellhound Choir har en forkærlighed for blues af ældre dato, men blander den gerne med nyere strømninger fra alternativ folk, så lyden både er dyster og melankolsk. Christian Hede Madsens baggrund i stoner blues rockerne Pet the Preacher fornægter sig heller ikke, og samlet set lyder Bellhound Choir som en art skandinavisk blues noir. Der er både dramatik og spiritualitet at spore i den musikalske blanding, som man kan høre på den mørke og intense lyd på ‘Bad Dreams’.

‘Bad Dreams’ er produceret af Sebastian Wolff (Kellermensch), som også har spillet trommer på Imagine the Crackle. Christian Hede Madsen fortæller om ‘Bad Dreams’:

“Bad Dreams er en sang, der beskæftiger sig med den frustration hverdagens bombardement af ( dårlige) nyheder og uforståelige hændelser, kan medføre. Det kan til tider virke til at man lever i et kæmpestort, nuanceret mareridt. Det der holder os i live, og giver styrken til at kæmpe for hinanden og os selv, er de øjeblikke hvor alt går op. Søren Stensby (violin) er Albert King på dette nummer, mens bas, trommer, orgel og guitar lægger tæppet og stemningen, til den lyd Bellhound Choir handler om. Nyd den til din solopgang, din solnedgang og din rødvin. Og de drømme, der ligger lige om hjørnet”

Du kan høre nummeret og se videoen lige her:
Bellhound Choir kan findes på facebook.

Af Jonas Strandholdt Bach

Previous articleThe Shrines – Watch U – 7/4 – 2016
Next articleNavneløs: Lava ★★★☆☆☆

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.