Home Artikler Premiere: Ny video fra Mads Beldring

Premiere: Ny video fra Mads Beldring

956
0

Sanger, sangskriver og multiinstrumentalist Mads Beldring er i dag aktuel med en ny single og tilhørende musikvideo, som vi har æren af, at holde premiere på lige her.

Som man kan se på indledningen, så har Beldring en del musikalske kasketter på. Han har også en ganske mangfoldig karriere bag sig i “branchen”. Blandt andet har den konservatorieuddannede trommeslager spillet i konstellationer som Virgo, Sømændene og DreamJockey. Desuden har han været musiker for navne som Laura Mo, Mads Mouritz og Marie Key.

Siden han var barn har han ligeledes fiflet lidt på guitaren og skrevet sange, solomateriale som vi også tidligere har anmeldt og omtalt her på siden i årenes løb. Nu er der nyt på trapperne via Sorte Plader, der d. 29/1 udsender albummet Papir. Beldring har selv skrevet, produceret, indspillet og spiller samtlige instrumenter på pladen.

Om den nye single fortæller Beldring:

“Sangen er en kommentar til alle os der prædiker bæredygtighed, socialt ansvar, klimakrise uden egentlig at vide hvad vi taler om. Vi snakker, råber op og glemmer. Og insisterer på at tage en måned fri med ungerne på en uberørt ø i Thailand fordi det simpelthen er for koldt i Danmark om vinteren. Det eneste vi kan regne med er at det begynder at regne. Hvis altså ikke hedebølgen når at tørre det hele ud og efterlade os med alle vore gode intentioner i en gold og støvet virkelighed. Er vi i stand til at sadle om og overleve de næste 100 år?”

Stilen på Papir beskrives som poetisk folk-rock, men mere indigneret og vred end tidligere:

”Jeg peger på hykleren. Hykleren i mig selv. Og jeg ser hykleren i os alle. Og så ser jeg verden smuldre og eksplodere på samme tid. Jeg seHERr umenneskelighed blandt mennesker, splittelse, ensomhed, opgivelse og armod. Og så ser jeg en natur som nok skal overleve…”.

Papir udkommer 29. januar via Sorte Plader, og albummet kan nu forudbestilles på vinyl limiteret til 100 eksemplarer via selskabet HER.

Her er dagens premiere, videoen til nummeret “Regn med Regn”, skabt af Bo Sveidahl, fra den kommende plade:
Foto: Bo Sveidahl, Mads Beldring pressefoto

Previous articleDeerborn: Where Demons Hide ★★★★★★
Next articleMob War: Situvidual ★★★★☆☆

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.