Home Artikler Premiere: Ny video fra How To Lose Face

Premiere: Ny video fra How To Lose Face

1313
0

How To Lose Face er et én-mands indie-band, der i morgen, fredag er ude med første single fra et kommende debutalbum. Videoen til singlen har vi premiere på lige her.

Bag How To Lose Face gemmer sig multi instrumentalist Peter Fjordbak, der d. 18 september udsender debutalbummet Nice Tries. Et album hvor Fjordbak selv har produceret og indspillet de fleste instrumenter på egen hånd og har ønsket “at skabe en ærlig lyd, hvor spontanitet, power og karakter er vigtigere end perfekte takes og en poleret produktion”.

Efter at have huseret som producer, tekniker og musiker i diverse bands skiftede han spor og blev efterskolelærer med villa, kone og børn, det er blandt andet denne nye retning i livet, som har ført til inspirationen til How To Lose Face. Det overordnede mål med pladen har været ” at finde en balance mellem basale menneskelige behov og de goder, som det moderne informationssamfund, internettet, teknologien og fremskridtet skænker os”.Pladens 9 numre er skrevet over en periode på 8 år, de tidligste numre på en gammel folk-guitar, mens de nyere er bygget op over nogle programmerede grooves.

“Overordnet set handler pladen om at finde en ba-lance mellem basale menneskelige behov og de goder, som det mo-derne informationssamfund, internettet, teknologien og fremskridtet skænker os. Måske er nogle af de fremskridt som vi er så vilde med, i virkeligheden en slags tilbageskridt – for friheden, samfundet og måske endda for menneskeheden”.

Første single, “Self-discovery”, er ude d. 7/8, videoen kan du dog allerede se her:
Foto: Peter Fjordbak, How To Lose Face pressefoto

Previous articleSange om undergang og dyr – Interview med Stadig Flydende
Next articleRepeat #66

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.