Home Artikler Premiere: Debutsingle fra Outer Region

Premiere: Debutsingle fra Outer Region

2667
0

Outer Region er et spritnyt spacerock band, eller nærmere et solo-projekt fra Niels Thorhauge, der tidligere har slået sine folder i det alternative rockband Bel Esprit. Nu er han klar med første single, en medrivende og komprimeret lille rockende sag, der slår godt fra sig i løbet af de 3 minutters spilletid. Hør den lige her.

Niels Thorhauge har rødder i Randers og Aalborg, og har blandt andet begået sig som guitarist på Nordjysk Musikkonservatorium. Efter et par års pause, er han nu aktuel med Outer Region projektet og singlen “Mr. Boss”.

Outer Region er opstået under et 1 år langt ophold på en ø på vestlandet i Norge, hvilket har præget musikken, som han beskriver som “ensomhedens hus i et vildt landskab i den utilnærmelige del af Norge, den dag The Kills drak te med Beatles.”.

Han forklarer videre, at Outer Region’s lyd og stemning er præget af:

“Anger, desperation, vrede og opgør med fortiden og brud med kærligheden er omdrejningspunktet for flugten fra Danmark mod den ydre region”. 

I løbet af 2016 spiller Outer Region en række koncerter både i en bandopsætning inden det er planen at udsende et album til efteråret. Du kan opleve Outer Region som band allerede nu på fredag, til Way Up North i Aalborg, Kl. 00.00  Studenterhuset, Stargate scene. Og dagen efter: Off- Way Up North showcase på Vesterbro Rockbar lørdag d. 19. marts kl. 19-20 med gratis øl.

Debutsinglen “Mr. Boss” er ude i dag d. 15/3 via selskabet Puffin Artlab, singlen er produceret i Nacksvings Studios, Sverige af Anders Lagerfors. Hør den lige her:

https://youtu.be/AiDQG5yum0I

Besøg Outer Region på facebook, og tjek Way Up North ud HER

Af Ken Damgaard Thomsen

Previous articleUkendt Under Andet Navn: Ingen hunde hyler her ★★★★☆☆
Next articleThe Entrepreneurs – Unable to Stop – 16/3 – 2016

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.