Home Artikler Nyheder fra Enough said Music

Nyheder fra Enough said Music

2621
0

Vi har modtaget en bunke nyheder fra Enough Said Music, læs og lyt her og se hvad de har, at sige om musikken – måske gemmer der sig noget for dig imellem.

The Manipulated

Nogen vil kalde det farligt, andre vil kalde det smukt. Den århusianske kvintet kalder det ”The Maipulated”, og er nu aktuel med en selvbetitlet debut EP, som er indspillet på en 8-spors båndoptager. Dette giver den varme lo-fi lyd, som især kan fornemmes på det begrænsede oplag af 10” vinyler der sælges til koncerterne. EP’en er desuden tilgængelig på både iTunes, Spotify og Bandcamp. The Manipulated kan høres i levende live på HeadQuarters (Århus) d. 21/11.

The Manipulated på Facebook

Small Time Giants
Ovenpå udgivelsen af debut EP’en Six Shades Of Heart i februar, har de grønlandske indie-postrockere opnået stor succes målt bl.a. af en 1. plads på iTunes som mest solgte album i samme måned.  Bandets popularitet opleves især på hjemmefronten, hvor det ligefrem er blevet mode at gå med en Small Time Giants t-shirt, og fyldte sale hvor end turen går hen på den nordlige Arktis.

Besøg Small Time Giants hjemmeside HER

Federal Unicorn
Mandag d. 22/10 udkom denne fandenivoldske festbombe af en trio fra hhv. DK, Polen og Litauen være klar til at blæse ud af højtalerne til mangen en fest, med udgivelsen af deres selvproducerede debutalbum ”Blame It On My Libido”. Som titlen antyder, slipper de 3 unge herres udholdenhed ikke op før du har fået nok, og dine ben giver efter under dig. Dette fik FU’s østrigske fangruppe at mærke denne oktober, med en mindre tour der lagde tyrolerne for fødderne af enhjørningen. Albummet udgives digitalt gennem ESM, på iTunes og Spotify.

Federal Unicorn på Facebook

LSD on CIA
Større internationalt potentiale skal ledes længe efter. Sidste hånd er ved at blive lagt på den dansk/polske trios debutalbum, som vakte stor interesse hos den tyske såvel som engelske musikbranche på dette års Reeperbahn Festival. Et net af solide samarbejdspartnere i udlandet er ved at blive lagt for at bane vej mod pladens udgivelse til februar 2013. Jagten sættes nu ind for at finde det helt rigtige selskab til en dansk udgivelse, samt et bookingbureau til planlægningen af en opfølgende dansk tour til foråret. Albummets førstesingle; ”Dive Into The Dark” er udgivet af ESM, og ligger klar på iTunes, Spotify og Youtube.

LSD on CIA på Facebook

Extra Store Grønlandske Rejer

De aalborgensiske POWERrockere har med deres dansksprogede ørehængere kæmpet sig ind i hjertet blandt enhver der har lagt øje og øre til dem. Nu er de klar med debutalbummet; ”Superego”, som Enough Said Music sætter på gaden den 1. februar. Førstesinglen af samme navn er ude allerede nu, med en musikvideo der vækker genkendelsen af gedigen dødsdruk.

Extra Store Grønlandske Rejer på Facebook


Bunker
Som bonus info fra ESM-fronten, kan oplyses at hedengangne ”Speak The King’s” er fundet sammen i forstærket og dansksproget topform! Lige nu lægges de sidste detaljer i mixet på en ny EP, der forløber sig over én lang bytur i den danske nat. Den stadigt unavngivede EP, forventes at se dagens lys i starten af 2013, og singlen ”Moritz” kan høres ved at følge nedenstående link. Bunker spillede deres jomfrukoncert på Radar i Århus denne september, i selskab med Nelson Can.

God fornøjelse og sving forbi Enough Said Music på Facebook

Like GFRock på facebook, og få nyheder om rock, rul, metal and the what have you – hver dag

Previous articleFerocity indspiller album
Next articleHelmet Compass: London EP