Home Seneste November 2012 - Nyheder Metalmusikkens historie – et blæret interaktivt oversigtskort

Metalmusikkens historie – et blæret interaktivt oversigtskort

2815
0

Metalmusikken er på 40 år vokset fra obskur undergrundsgenre til et vidt forgrenet net af musikalske retninger, der nu endelig er blevet kortlagt. 

Black Sabbath bliver af mange regnet som værende metallens fædre og skabere, og selv om det er en sandhed med modifikationer, er der ingen tvivl om, at deres ankomst på musikscenen varslede et nybrud. Det er nu over 40 år siden, og i tiden siden dengang har metalmusikken udviklet sig i mange forskellige retninger. Det kan efterhånden være vanskeligt, at finde rundt i det mere eller mindre tætforbundne net af sub-genrer, afarter og metalmutationer. Kender du måske genren Blackened Crust, eller hvad med Visual Kei? Kan du nævne tre bands fra The New Wave of American Heavy Metal?

Der er hjælp at hente, hvis du en dag skulle blive udfordret til en form for metal-trivial pursuit!

Map Of Metal – er et flot lavet, meget grundigt og pænt blæret oversigtskort over The World Of Metal. Så tag med på en rejse rundt i metallens forunderlige verden, med videoklip, 40 års musikhistorie og eksotiske, hårdt rockende destinationer du måske ikke engang anede eksisterede?

God fornøjelse, hvis du endnu ikke har opdaget kortet. Vent ikke – Klik NU på linket herunder.

MAP OF METAL KORT

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleThe Tristesse of Enola: The Styx Riverflow (EP) ***** (5/6)
Next articleSe gratis webisodes inspireret af Duff McKagan’s musik