Home Anmeldelser - Albums & EPer Albums & EPer Le Fox Holes: Le Fox Holes (EP) ★★★★☆☆

Le Fox Holes: Le Fox Holes (EP) ★★★★☆☆

2768
0

Le Fox Holes leverer gedigen retro-rock på deres selvbetitlede debut EP, der er lige så overbevisende og stilsikker som den er beskidt og lummer.

Bandet der holder til i København består af 4 gæve gutter, der kommer fra henholdsvis USA, Australien og Silkeborg! Ibber på trommer, Silky på bas begge fra Silkeborg, “Den Tasmanske Djævel” Mr. Yum Yum Saint Hamilton på guitar og ikke mindst Juju Fox på vokal, fede navne. Denne lidt usædvanlige sammensætning, er åbenbart den helt rigtige opskrift på autentisk retro-rock, der lugter af et mix, af Rolling Stones og Jet, men uden at det på noget tidspunkt kammer over og bliver kopi-agtigt.

Næ, Le Fox Holes har deres egen lyd og stil, og det beviser de på fornemmeste vis, på de 3 sange, “Crossroads”,”French Tickle” og “”King Of The World”,  der udgør EP’en.

“Crossroads” åbner rock-ballet med manér. En relativ simpel og laidback rocksang, båret af forsanger Juju Fox’s rå vokal og bandet spiller med så meget overskud og attitude, at man som rock-elsker, ikke kan andet end at blive revet med.

På “French Tickle” sættets tempoet i vejret, og den tilbagelænede stemning bliver udskiftet med en mindst lige så lummer én af slagsen. Der er dømt fest i gaden og Le Fox Holes er så sandelig leveringsdygtige.

EP’en sluttes af med “King Of The World”. Her er bodega-rock-festen skiftet ud med en tur på den tunede Puch Maxi. Godt med vind i håret og fuld fart ud af landevejen. To minutter og seks sekunders knallert-rock fra øverste hylde, man bliver sgu i godt humør.

Det er måske ikke super nyskabende det bandet ligger for dagen, men det er til gengæld uhyre troværdigt, EP’en er fint varieret og der er en klart defineret rød tråd fra start til slut. Produktionsmæssigt er lyden spot on, godt beskidt og støvet, og bandet spiller overbevisende og ved hvad de vil, nemlig levere god gedigen uforfalsket rock ‘n’ roll uden de store dikkedarer.
Jeg kvitterer med 4 store stjerner, for en udgivelse klart over middel og ser frem til at Le Fox Holes forhåbentligt smider et album på gaden, for det kan da kun blive en fest af de helt store.

Le Fox Holes EP udkommer som 7” vinyl d. 21. august 2015 på Target.

Anmeldt af Thomas Bjerregaard Bonde

Previous articleUlvetimen – Gode intentioner og folkerok
Next articleVelvet Volume – Runnin’ Wild – 18/8 – 2015

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.