Home Konkurrencer Konkurrence: Vind Merch City merchandise + gavekort

Konkurrence: Vind Merch City merchandise + gavekort

2339
0

Konkurrencen er nu afsluttet.

Merch City er en webbutik, drevet af 3 aarhusianske musikentusiaster, der tilbyder en online-platform, hvor bands kan sælge deres merchandise. Nu kan du vinde lidt til overkroppen, pengepungen og noget at bære hele herligheden i.

Merch City blev lanceret tilbage i oktober måned sidste år, og har allerede produkter fra over 15, fortrinsvis lokale, upcoming/DIY kunstnere i butikken. Idéen er at løfte i flok, Merch City sørger for pakning og forsendelse af den merchandise kunstnerne ellers selv skulle bruge tid på at få ud til deres fanbase.

Nu har du muligheden for at blive omvandrende reklamesøjle for det gode initiativ, når vi i samarbejde med Merch City kan udlodde 1 stk. Merch City T-shirt, 1 stk. Merch City mulepose, samt et dejligt gavekort på hele 200 fuldgode danske dollars, som du kan shoppe i butikken for.

Alt du skal gøre er, og det er virkelig ikke svært, men naturligvis med skumle bagtanker fra vores side, at klikke dig over på vores Instagram profil og like Merch City billedet, det du også kan se øverst her (og følg da lige os på Instagram nu du er der, der kommer til at ske ting og sager i festivalsæsonen). Så deltager du helt automatisk i lodtrækningen om præminen. Deadline er søndag d. 5/6 klokken 12.00, Grundlovsdag, bare fordi! Vi kontakter vinderen direkte.

Besøg Merch City’s hjemmeside HER, og giv dem også lige et like på facebook

 

Previous articleLIVLØS: LIVLØS (EP) ★★★★★☆
Next articleFusskalt – Eleanor – 27/5 – 2016

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.