Home Artikler Gutter Island er klar til festival med nye tiltag

Gutter Island er klar til festival med nye tiltag

10373
0
Gutter Island, 2015

I morgen kl. 18.00 slår Gutter Island portene op, til endnu en gedigen omgang garage-rock på Masnedø Fortet ved Vordingborg, og i år med en masse nye tiltag.

Den udsolgte festival har siden sidste udgave, for to år siden, haft vokseværk, og er i år klar til at tage i mod 700 publikummer, 150 frivillige og ikke mindst, 24 rockende bands, som tæller blandt andet PowerSolo, Spids Nøgenhat, Daddy Long Legs og Hjortene. Derfor har der været brug for opgraderinger på stort set alle fronter, og derfor bliver festivalpladsen blandt andet udvidet, der vil dog som altid stadig være to scener, der ved åbningen af festivalen bliver navngivet. Samtidig bliver publikum forkælet med en 9-huls minigolfbane, så gider man ikke høre musik, kan man jo nappe sig et slag golf. Camping på selve festivalpladsen er i år ikke tilladt, dog kan der stadig camperes med havudsigt, og har man ikke telt med, så er det tilladt at opholde sig på pladsen 24/7.

Udover ny festivalplads samt campingområde, er der blevet opgraderet på alle område lige fra toiletter over madudbud til mobilopladning, og med et nyt samarbejde med Nørrebro Bryghus, kommer publikum ikke til at tørste, eller drikke tyndt øl. Der er i alle henseender lagt op til et brag af en garage-rock fest, i den helt rette Gutter-ånd, som festivalen selv definerer således:

“Gutter-ånden bygger på en helt speciel ånd af kærlighed og respekt til musikken, hinanden og i særlig grad festivalen. Et særlig ånd der hjælper til at sørge for at hjælpe hinanden og sig selv. Og som uanset, hvor mange Fernet’er man har indtaget, gør at man stadig husker at opføre sig på den fede måde, rydde op efter sig selv og naboen – Gutter Island minder derfor alle om at pakke kærligheden i kufferten sammen med tandbørsten….”

Det har GFRock gjort, sammen med skriveredskaber, blokke og kamera, og dækker festivalen med reportager og anmeldelser, som dukker op her på siden i næste uge.

Læs mere om Gutter Island lige HER

 Foto: Gutter Island Festival

Previous articleA Road To Damascus: In Retrospect *** (3/6)
Next articleMen of Polaroids – Darkness – 22/8 – 2014

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.