Home Seneste December 2012 - Nyheder GFRock lynkonkurrence: Vind ét af tre eksemplarer af Whores & Thieves debutalbum...

GFRock lynkonkurrence: Vind ét af tre eksemplarer af Whores & Thieves debutalbum Anti Echo Chamber

2581
0

06ba67ff0501_134909028196_coverstor2Julen står lige for døren, og den skal rockes ind med manér! GFRock har været så heldige, at få fingre i 3 eksemplarer af Whores & Thieves’ roste debutalbum Anti Echo Chamber – og DU kan vinde et af dem.

Da Whores & Thieves udsendte EP’en The Ugly Truth som forløber til debutalbummet, var der allerede en del hype og forventninger omkring bandet. EP’en kastede blandt andet en udnævnelse som “månedens demo” på Gaffa af sig, og modtog også rosende ord fra vores egen anmelder (læs anmeldelsen HER)

Inden Anti Echo Chamber udkom i begyndelsen af efteråret, havde vi selv fornøjelsen af at opleve gruppen live, da de spillede på Bispetorv i Århus midtby, til vores Upcoming & Rockin Live Event. Der gjorde de en ihærdig indsats for at vælte den omkringliggende “kulturby” By I By på 45 minutter. Se udvalgte billeder

Siden udgivelsen af debuten d. 8. oktober har hederockerne haft medvind. Pladen blev ikke blot anmeldt flot i de fleste medier (i hvert fald de medier, som har opdaget at rocken lever i Danmark), men endvidere var bandet med i opløbet til to Gaffa-priser.

Med følgende ord kastede vores anmelder 5 stjerner efter Anti Echo Chamber:

“Whores & Thieves lever fuldt op til de høje forventninger, de satte med ’The Ugly Truth’. De leverer hede-rock med store cojones og enorm slidstyrke. Vestjyderne fortjener et gennembrud i rock-Danmark for ’Anti Echo Chamber’, ligesom de har fået på mit anlæg. Så min anbefaling er: Gå ud og køb dig et eksemplar og rock igennem!”. Hele anmeldelsen finder du HER

Hvis du ikke allerede HAR erhvervet dig albummet, så har du altså nu chancen for at vinde et af tre eksemplarer, som gruppen har været så venlige at sætte på højkant. Ejer du den allerede, så kan du vinde en rockin’ gave til en rockelsker!

Konkurrencen er ganske enkel:

Klik dig ind på Whores & Thieves’ Facebook side (og give dem da lige et like, hvis du ikke allerede har gjort det), og tæl hvor mange 5-stjernede anmeldelser (links til eller afbilledet) af Anti Echo Chamber (ikke EP’en!) de har postet på deres væg, hvor du kan se tallet i update-teksten. Derefter sender du os en mail med svaret – og vi trækker lod blandt de rigtige svar. (UPDATE: Der er en enkelt anmeldelse på W&T’s væg, der optræder to gange lige i træk, den tæller vi som een! Så det er hvor mange forskellige medier, der har givet dem 5 stjerner, som vi ønsker svar på)

Whores & Thieves Facebook side

Send svaret til: gfrockdk@gmail.com (skriv w&t i emnefeltet)

Deadline: Onsdag d. 26. december kl. 15.00

Der trækkes lod lige så snart GFRock har slået mave efter jul, og vinderne annonceres på Facebook mellem jul og nytår. Vi kontakter de heldige på mail angående leveringen.

Du kan kun deltage, såfremt du har givet vores Facebook side et lille “synes godt om” (del gerne konkurrencen), det er ganske gratis – men vi bliver så glade. Så glædelig jul, og følg med på Facebook.

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal, and the what have you – hver dag!

 

 

 

Previous articleChris Robinson Brotherhood: Big Moon Ritual & The Magic Door ***** (5/6)
Next articleTitus Andronicus: Local Business ***** (5/6)