Home Seneste Januar 2014 - Nyheder GFR Fokus: Koncerter i København, weekenden uge 5

GFR Fokus: Koncerter i København, weekenden uge 5

3320
0

Masser af spændende muligheder for at få en dosis livemusik i København i denne weekend, så lad os da bare komme i gang med ugens kig.

Allerede i aften (torsdag) afholdes Poetry in Mono #15 på spillestedet Stengade, hvor Navneløs og Rowbird indtager scenen. Førstnævnte oplevede vi live på Roskilde Festival sidste år som en del af warm up dagene, indledningsvis skulle vi lige tune høreapparatet ind på deres frekvens, inden deres blanding af skæve toner gav mening for os. Rowbird’s selvbetitlede EP modtog tilbage i oktober hele 5 stjerner her på siden, i anmeldelsen løs begrundelsen blandt andet:

“Hele vejen gennem EP’en er musikken gennemført velspillet. Der er ikke de helt store armbevægelser, men til gengæld en stærk sans for nuancer og små detaljer. Det er blandt andet det, der gør at numrene på EP’en vokser for hver gennemlytning”. Læs hele anmeldelsen HER

Stengade // 30/1 // kl. 21.30 // 60 kr.
I aften kan du ligeledes få en grum omgang ekstrem metal lige i smasken, når veteranerne Immolation indtager Pumpehuset. Dødsmetallerne stod første gang i Pumpehuset tilbage i 1991 og bidrog til noget der efter alt at dømme blev en legendarisk aften – kan de mon gentage succesen her mere end 20 år senere?

Support: Broken Hope

Pumpehuset // 30/1 // kl. 19.45 // 170 kr.
Fredag aften er der dømt støvet og blues’et ørkenrock når Mojave Desert Rebels gæster High Voltage. Deres solide EP High Class Clown smed jeg 4 stjerner efter tilbage i maj måned 2013, i anmeldelsen lød det blandt andet:

“…nyskabelse er ikke deres mission, de spiller i stedet for det, de selv kan lide, nøjagtig som de synes det skal lyde. Hatten af for det, og er du til blueset ørken hardrock, så bør du bestemt tjekke gruppen her ud”. Læs hele anmeldelsen HER

High Voltage // 31/1 // kl. 23.00 // 50 kr.

http://youtu.be/_9BljrBubuI

Kan du ikke få nok af upcoming toner, så er det tilbage til Stengade lørdag aften, hvor Two Trick Pony holder release party ( for et album vi anmelder snarest). Støjpop og ponylir for ponypir’? Ja, det er altså det der loves! Og så er det gratis indtil kl 21.00, herefter skal du smide en flad 20’er.

Stengade // 1/2 // kl. 21.00 // 20 kr.
Tjek lige videoen fra Turisas nedenfor… ord er vel overflødige?! Udover, tjek dem ud i Pumpehuset lørdag aften.
Pumpehuset // 1/3 // kl. 21.00 // 175 kr.

I DR’s Koncerthus afholder 3RD Tsunami Agency deres showcase CPH Sound Wave lørdag aften. For en hund får du mulighed for at se hele 8 kunstnere boltre sig i koncerthusets studie 2 og 3, deriblandt en del rockende navne som vi tidligere har anmeldt her på siden (klik på navne med farve).

På plakaten er:

The Great Dictators
Sleep Party People
Jörck
Förtress
The Malpractice
Ukendt Kunstner
Surfact
Mendoza

Koncerthuset // 1/3 // kl. 19.00 // 100 kr.
I Lille Vega fryser helvede over, eller i hvert fald den Københavnske del af helvede, når When Copenhell Freezes Over 2014 ruller af stablen. Første omgang af mini-festivalen blev afholdt sidste år og nu gentages succesen altså med 6 fremadstormende danske metal-bands. Du får: Billy Boy In Poison, Redwood Hill, Impalers, Huldre, Pet The Preacher og Essence.

Sidstnævnte fik fuldt hus på vores 6-stjernede skala af undertegnede for deres fremragende album Last Night of Solace, en udgivelse der også fandt plads blandt vores danske favorit udgivelser for 2013. I anmeldelsen skrev jeg blandt andet:

“Det er moderne, hylder forbillederne, slår hårdt og hurtigt som Tyson i hans unge dage, men mister aldrig det tekniske og melodiske overblik. Kort sagt – en nydelse”. Læs hele anmeldelsen HER

Lille Vega // 1/3 // kl. 18.00 // 100 kr.
Et sidste tilbud er hele 3 dage med upcoming navne på Rust, når de indledende runder af Emergenza Festival 2014 afholdes på Rust. Kig forbi Rust’s hjemmeside for line up og spilletider for de enkelte dage.

Af KDT

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleThe Fall From Grace: The Colours Of Change *** (3/6)
Next articleCrocell – My Path of Heresy – 31/1 – 2014

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.