Home Seneste August 2013 - Nyheder GFR Fokus: Koncerter i København, weekenden uge 34

GFR Fokus: Koncerter i København, weekenden uge 34

3647
0

Spillestederne rundt omkring i København er stadig lidt ferieramte, men ude i krogene er der alligevel lidt at komme efter for de rockhungrende fredag og lørdag.

Vi starter på rockklubben High Voltage, hvor du fredag aften kan opleve to danske upcoming rocknavne, når Devil’s Coach Horse og Disarray Son gæster klubben. Du kan læse mere om de to rock ‘n roll bands her: Devil’s Coach Horse og Disarray Son.

High Voltage
Fredag d. 23/8
Tid: Kl. 22.00
Pris: 70 kr.

Fredag aften er der også mulighed for at få et skud americana, når The Migrant indtager Rust. Tidligere på året udkom The Migrants tredje album Beads, som i vores 4-stjernede anmeldelse blandt andet fik følgende ord med på vejen:

“The Migrant tager sig tid til at udfolde numrene og afsøge idéer undervejs, og der er en stor variation af strengeinstrumenter, og mange lag og facetter i lyden. Ind i mellem bryder Bendtsen’s øre for melodier så ud af det meditative, og leverer livlig indie-americana med melodisk gennemslagskraft”. Læs hele anmeldelsen HER

Rust
Fredag d. 23/8
Tid: Kl. 21.00
Pris: 40 kr.

Hvis du i stedet for savner en punk-indsprøjtning, så kig forbi Jazzhouse på lørdag, som gæstes af hypede Iceage. Gruppen har fået masser af gode anmeldelser for deres seneste album, både i ind – og udland, men live gik det galt på årets Roskilde Festival, hvor deres optræden i Arena teltet modtog en del kritik rundt omkring (fik de mon jantelovs-kniven?). Nu har du så muligheden for ved selvsyn at konstatere om Iceage er det nye sort, eller bare helt sort.

Med sig har de canadiske Femminielli og danske Communions.

Jazzhouse
Lørdag d. 24/8
Tid: Kl. 20.00
Pris: 60 kr.

Tilbage til Rust, hvor der lørdag aften serveres musikalsk genre-coctail for 60 kr., med hip hop fra 100 gram, rap/metal/rock fra And He Said og moderne retro rock/heavy leveret af Awesome Mr. Powerwolf.

And He Said spiller kl. 21.15
Awesome Mr. Powerwolf kl. 22.15
100 gram kl. 23.15

Hvis det ikke er heavy nok, så sving i stedet forbi High Voltage igen. Her kan du få blæst garnet godt igennem af danske Forcentury, der i min bog udgav en af de bedste heavy metal plader sidste år i form af Revelant. I den 5-stjernede anmeldelse, som du kan læse her, lød det blandt andet:

“10 voluminøse Powermetal scifi-opera lydende mini-værker, er hvad det 5 mand store orkester har kreeret og nu deler med resten af verden – og muligvis verdensrummet. For Forcentury’s melodisk massive metal lyder perioder, som noget fra en science fiction film af ældre dato, med lange instrumental passager, der for mig skaber billeder af enorme åbne og ukendte landskaber fra fjerne kloder”.

High Voltage
Tid: kl. 23.00
Pris: 70,- Inkl. Garderobe + 1 shot

Endelig kunne du lørdag tage et smut til Risbjerggård i Hvidovre og tage et trip med de to gamle hippie orkestre Masala Dosa og Young Flowers, der genopstår til lejeligheden. Læs et længere portræt af de to grupper på Gaffa.

Af Kodi

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleUrusei Yatsura – Slain By Elf – 23/8 – 2013
Next articlePearl Jam – Mind Your Manners – 24/8 – 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.