Home Seneste Februar 2013 - Nyheder GFR Fokus: Koncerter i Aarhus i weekenden, uge 8 (+ en enkelt...

GFR Fokus: Koncerter i Aarhus i weekenden, uge 8 (+ en enkelt i uge 9)

2799
0

Der er en del forskelligt at komme efter i weekenden, hvis man er til rock, og bor i Aarhus. Alle koncerterne herunder koster tilmed under 100 kr, så man kan få sin dosis rock, uden at gribe for dybt i lommerne.

Fredag:

Fredag aften spiller Drone på Radar. Bandet udgav i 2011 debut-albummet Doors of Perception. Deres tunge, komplekse rock blander progressive elementer med inspiration fra grunge. Lyden bringer mindelser om blandt andre Tool og Alice in Chains. Bandet har de seneste år spillet over 60 koncerter i ind- og udland, så det er et kompetent band, der går på scenen på Radar. Med sig har de Bias, som gør sig i alternativ rock med skæve taktarter og dynamiske udsving.

Radar, døre kl. 20.00, Entré 50 kr.

Lørdag:

Lørdag er der udsolgt koncert med Volbeat på Voxhall, men har man ikke billet til dem, er der også et par andre muligheder for at få sig en rockindsprøjtning.

På Atlas kan man få serveret mørk og neo-psykedelisk rock med Tales of Murder And Dust, der i 2012 udgav det selvproducerede debutalbum Hallucination of Beauty. I samme ombæring spiller også The Road To Suicide, som også gør sig i den psykedeliske rock.

Atlas, døre kl. 20,  Entré 90 kr.

Samme aften byder Radar på garage-rock og punk med hele 3 bands, Glow Kit, Happy Hookers For Jesus og Bed Bugs.  Glow Kit’s selvbetitlede debut udkom sidste år til gode anmeldelser og bandet arbejder på nyt. Happy Hookers For Jesus er en udløber af det aarhusianske punkband Urban Achievers, men skulle angiveligt have et mere intellektuelt udtryk. Bed Bugs er også lokale, og et relativt ubeskrevet blad. De spiller dyster rock, inspireret af punken fra start-80’erne.

Radar, døre kl. 20, Entré 40 kr.

Torsdag:

Endelig vil vi gerne gøre opmærksom på koncerten med Vinyl Floor torsdag d.28 februar på Headquarters. Bandet henter inspiration både fra 60’ernes og 70’ernes rock-scene, men også nyere progressiv rock er blandt inspirationskilderne. Bandets andet album, Peninsula, fik gode anmeldelser, blandt andet her hos os, hvor vores anmelder blandt andet skrev: “Vinyl Floor har med stor personlighed og gode intentioner skabt et ganske unik værk, der fortjener et meget større publikum” og kvitterede med 5 stjerner- læs hele anmeldelsen her.

HeadQuarters, koncertstart 21.30, Entré 30 kr.

Tjek Drones video til ‘Divide And Conquer’ herunder.
Like GFRock på facebook og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleLouie Got Lost klar med single
Next articleDeftones – Change (In The House Of Flies) – 23/2 – 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.