Home Seneste Marts 2013 - Nyheder 1-Day Hardcore Showdown er klar med første navn og billige billetter til...

1-Day Hardcore Showdown er klar med første navn og billige billetter til de hurtige

3915
0

Lørdag d.17. august er der for 3. gang 1-Day Hardcore Showdown i København. Én-dags eventen er klar med den første booking, og billige billetter til de hurtige.

Første band på plakaten er amerikanske Walls of Jericho, der gør sig i metallisk hardcore, og som i forbindelse med 1-Day Hardcore Showdown giver deres eneste skandinaviske koncert i denne omgang. Seneste album fra bandet, der har den karismatiske Candace Kucsulain i front, var 2008s The American Dream, men der skulle være nyt på vej fra amerikanerne.

Samtidig lanceres et begrænset antal early bird billetter til de hurtige og trofaste. 50 billetter sættes til salg fra fredag d.22. marts til 200 kr. + gebyr. Disse billetter kan købes frem til mandag d.1. april, hvor billetprisen stiger til 250 kr. + gebyr. Billetterne sælges via billetlugen.

Årets udgave af 1-Day Hardcore Showdown afholdes på Amager Kulturpunkt, der med spillestederne Amager Bio og BETA2300, samt det hyggelige gårdmiljø, udgør rammerne. Sidste år besøgte knap 500 mennesker arrangementet, og håbet er at der i år kan trækkes endnu flere af huse.

Hvad er 1-Day Hardcore Showdown?

Eventen er en socio-politisk og kulturel begivenhed, der musikalsk set kredser om genrerne hardcore og punk i alle de forskellige sub-genrer afskygninger der findes. Fællesnævneren er engagement, intelligens, stillingtagen, respekt og et løfte om ikke at vende den anden kind til eller forblive stille. Der er plads til alle og alle er repræsenterede. 1-Day Hardcore Showdown er med til at vise et alternativ til dansk musik-kultur og samtidig informere om at der er gode grunde til at tænke over miljøet, begrebet ”alkohol-kultur”, fødevareindustrien, dyrerettigheder og menneskerettigheder for forhåbentlig at agere derefter og gøre en forskel. Alt dette uden en sløret parti-politisk agenda.

Flere bands vil løbende blive føjet til programmet.

HC-SHOWDOWN13-FLYER

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

 

Previous articleBlack Rebel Motorcycle Club: Specter At The Feast ***** (5/6)
Next articleLynyrd Skynyrd – Free Bird – 22/3 – 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.