Home Konkurrencer VOLA – Stray the Skies – 19/9 – 2016

VOLA – Stray the Skies – 19/9 – 2016

1087
0

Den københavnske prog-rock kvartet VOLA udsendte for nylig debutalbummet Inmazes, som vi anmelder inden længe her på siden. ‘Stray the Skies’ kommer fra albummet, og det har fået en drømmende, animeret billedside, som består af 2120 frames, som alle er tegnet i hånden af bandets bassist Nicolai Mogensen, og hans kæreste, Anne.

“Egentlig var planen, at videoen skulle være meget enkel både i handling og udtryk, men det stak hurtigt af for os, da vi begyndte at pingponge og brainstorme på idéerne. Der var ingen game plan. Alt er derfor meget intuitivt og legende og så er det selvfølgelig et helhjertet forsøg på at formidle den stemning og lyd, der er i sangen,” fortæller Nicolai om tilblivelsen af det animerede univers, der udgør musikvideoen , og forsætter, “vi prøver bare, at følge vores mavefornemmelse – om den så tager os under vandet, til drømmeland eller ud at flyve”.

Nummeret blander progressiv rock og teknisk metal og det giver et vellydende og energisk resultat. ‘Stray the Skies’ er dagens track.

Previous articleOppenheimer Festival, Voxhall, 17/9 – 2016
Next articleAfflicted: In This World In This Life (EP) ★★★☆☆☆

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.