Home Artikler April 2014 - Fokus Vokadin’s dagbog fra Asien – kapitel 2

Vokadin’s dagbog fra Asien – kapitel 2

4253
0

Danske Vokadin er draget på en større tour i Asien, og sender løbende dagbog fra deres oplevelser i østens sol. Siden vi sidst hørte fra dem, har bandet absolut ikke ligget på den lade side, og knap nok haft tid til at sende det nye kapitel i dagbogen, men snydes skal du ikke, her får du 2. kapitel i Vokadin’s dagbog fra Asien. 

Tiden siden sidste kapitel  er gået med en en mindre bådtur på 24 timer, ikke rart med godt en uges koncerter og ikke mindst druk i rygsækken. Men videre skal man, og på trods af interne skænderier, mere druk, masser af musik og dårlig søvn, så er det blevet til ikke mindre end 6 koncerter i Manila på 10 dage, og det har været overvældende at spille for et så anderledes og fedt publikum, og have haft æren af at spille sammen med fede bands af høj, høj standard.

Vokadin

Derudover har vi lavet et 3 timers langt interview med landets største avis, og fået hul igennem til radioen, hvor de spiller vores numre jævnligt.  Vores booker har været et smut i TV til en lille snak, og vi er blevet genkendt flere gange på gaden, og i en 7/11, strange but rockin’!

Vi er netop ankommet til Cebu City, en “mindre” by på ca. 4 millioner indbyggere!, hvor vi i denne uge skal spille 5 koncerter. Tirsdag står på radio-rundtur, vi skal besøge 3 forskellige stationer og ellers står den som sagt, på en håndfuld koncerter rundt om i byen, som vi selvfølgelig nok skal skrive mere om i næste kapitel. Det var alt fra varmen, vi skal videre, der er musik der skal spilles og øl der skal drikkes.

Vokadin out!

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleAnti Ritual: Anti Ritual (EP) ***** (5/6)
Next articleCirca Waves – Get Away – 24/4 – 2014

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.