Home Artikler April 2014 - Fokus Vokadin’s dagbog fra Asien – kapitel 1

Vokadin’s dagbog fra Asien – kapitel 1

2052
0

Danske Vokadin er draget på en større tour i Asien, og sender løbende dagbog fra deres oplevelser i østens sol. Her har du første kapitel som omhandler et næsten misset fly, problemer i Heathrow og de første koncerter i Philippinerne. Ordet er hermed Vokadin’s.

Det hele startede med, at vi var ved ikke at nå vores fly til London, og det endte med at vi fik flyet forsinket med et kvarter, og kom løbende ombord med en stak øl og billig champagne. Og det stoppede ikke der, vores guitarist var nær blevet anholdt i Heatrow Lufthavn, da han havde drukket lige rigeligt af den billige boblevand, men han klarede frisag. Ellers gik flyveturen med at drikke, drikke, drikke og drikke, thank you British Airways.

Vores første koncert spillede vi om onsdag d. 9. april på Saguijo, hvor vi spillede sammen med Flying Ipis, og gav den én over armen, med jetlag og en promille på pænt meget.

-2

Dagen efter, torsdag, spillede vi på Tendensitas, et stort udendørs marked som mindede mest om Fields blandet med Hjallerup kræmmermarked. Der var alt fra fulde teenagere, dyrehandlere og børnefamilier på tur. Koncerten forgik i et stort udendørs telt, som var på størrelse med 2 x Store Vega. Her gav vi den gas sammen med The Neighbors.

Så var det tid til et velfortjent pause på et par dage, og vi spillede først igen om lørdag d. 12. april, til et Loose Marbels arrangement. Det viste sig at spillestedet var et stort privat hjem, som tilhørte en af de største Filippinske folke-sangere, Heber Bartolome. Der gik whisky og minigolf i den sent på natten.

Planerne for næste uge er 3 koncerter, og et interview med den store landsdækkende avis/magasin, Philipine Inquirer, hvor vi får en historie i deres Life Style sektion.

Derefter går turen til Cebu City hvor vi har en del koncerter, plus et smut i radioen, linet op.

Det var alt for første kapitel i vores tour dagbog, vi vender stærkt tilbage i næste uge. Vokadin out!

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

Previous articleLady-Like – Lady-Like – 16/4 – 2014
Next articleGFR Fokus: Koncerter i København, uge 15

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.