Home Artikler Vokadin drager på Asien tour og spiller gratis farvel-koncert på KB18

Vokadin drager på Asien tour og spiller gratis farvel-koncert på KB18

3878
0

De danske støj-punk-grunge rockere Vokadin, drager den 6. april på en halvanden måned lang tour rundt i Asien, hvor de blandt andet skal spille sammen med legendariske Bad Omen.

Efter et par vellykkede udgivelser på EP (læs anmeldelse her) og debut albummet My Fix Before Yours (læs anmeldelse her) og en ordentlig røvfuld koncerter i Danmark, går turen nu til Asien, hvor bandet skal spille ca. 20 koncerter over halvanden måned, blandt andet i Manilla, Cebu City og en del mindre byer. Derudover skal bandet også spille på Terno Festival, som er arrangeret af Filipinernes største indie label, Terno, i Manilla.

På turen rundt i asien får bandet følgeskab af Flying Ipsis, Bad Omen og Porno Faggots, så mon ikke der kommer til at være gang i gaden? Vi gætter på det, da bandet er kendt for deres meget energiske koncerter. Det kan du følge med i, da bandet løbende vil sende dagbog fra Asien i form af billeder, video og selvfølgelig ord, så vi ser frem til at se, hvad der ryger i indbakken.

Hvorfor bandet lige præcis tager på tour i Asien, har forsanger i Vokadin, Mads Aarby Pedersen, sat et par ord på: “Formålet er at komme til Asien for at opdage den anderledes punk scene. Vi har været interesseret i punk så længe, at vi synes at det var på tide at opdage hvordan punk lyder og ser ud i Asien. Og selvfølgelig fordi vi er blevet inviteret derned”.

Men før bandet pakker grejet og rygsækken, siger de farvel med manér, med en gratis farvel-koncert på KB18 fredag d. 28. marts kl. 20, læs mere her, hvor man også kan opleve duoen Skinny Violet som spiller en god gang garage-rock og BOB SACAMANO som spiller rock garneret med en snas country. Vokadin lover en kick-ass aften, med masser af god musik, og smagsprøver på nye sange, som bliver spillet første gang live på KB18.
Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

 

Previous articleTaras – Stranger – 26/3 – 2014
Next articleGFR Live: Money + The Rosie Way, Atlas, 25/3 – 2014

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.