Home Interviews Vi ønsker hele tiden at overgå os selv – Interview med H.E.R.O.

Vi ønsker hele tiden at overgå os selv – Interview med H.E.R.O.

1530
0

Det danske rockband H.E.R.O. udsender senere i år deres debutalbum. Vi har fået en lille status på hvordan det går i deres lejr, og hvad der er sket siden vi snakkede med dem for et år siden.

Præcis ét år siden faktisk, for sidst vi snakkede med H.E.R.O. var d. 21/2 sidste år. Da var deres EP stadig frisk i erindring og de var godt i gang med, at udleve drengedrømmen. Det er de stadig, men nu gælder det om at komme et skridt videre med deres storladne stadionrock.

Sidst vi snakkede med jer, for et års tid siden, havde I travlt med arbejdet med jeres debutalbum. Hvordan er arbejdet forløbet siden?

Jamen vi har sådan set stadig rygende travlt… i øjeblikket er vi i studiet og er i gang med, at indspille de sidste ting, og mangler stadig at skrive et enkelt nummer inden vi føler vi er i mål.

Jeres debut-EP kan fejre 2 år fødselsdag til sommer. Hvordan har H.E.R.O. udviklet sig siden, både som band og musikalsk?

Generelt føler vi, at vi altid er på vej et sted hen musikalsk – vi ønsker hele tiden at overgå os selv – og gøre sangene endnu stærkere, vildere og voldsommere. Musikalsk udvikling er et nøgleord for os.

Noget af udviklingen kan høres på jeres aktuelle single, “Higher”, hvor der er føjet mere 80’er synth til jeres lyd. Hvordan er I nået frem til det udtryk og hvad er singlen ellers for en størrelse?

Egentlig har vi aldrig talt om, at vi skulle eksperimentere med specielle lyde eller lignende… grundlæggende ønsker vi bare at lave lige præcis hvad vi synes er fedt, og hvad vi synes vi er bedst til. At der så denne gang har sneget sig en 80’er synth ind, synes vi bare er sjovt

Med et album på trapperne, hvad er jeres håb og forventninger til 2018?

Vi har ret store forventninger til 2018… for det første glæder vi os bare enormt meget til, at vores album kommer ud – og udover det, så ser vi også frem til at være mere aktive på livescenen. vi har stor tiltro til, at 2018 bliver vores år.

Da vi rundede snakken af sidst, fortalte I, at I håbede på at få udlevet jeres drenge-rock-drøm. Hvordan går det med det?

Jamen det går egentlig ret godt. Der er ting i støbeskeen, som vi ikke kan fortælle så meget om på nuværende tidspunkt – men der bliver helt sikkert sat et par hak ved nogle drengedrømme senere på året.

Som nævnt i ovenstående, så har bandet en ny single på gaden, “Higher”, som du kan tjekke ud lige her:

Previous articleCabal: Mark of Rot ★★★★☆☆
Next articleNiels Mosumgaard: Niels Mosumgaard ★★★☆☆☆

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.