Home Seneste November 2012 - Nyheder Vega Nova, nyt dansk elektrorock band, snart klar med single+album

Vega Nova, nyt dansk elektrorock band, snart klar med single+album

3516
0

Vega Nova er måske et nyt navn, men der står kendte ansigter bag – her er hvad der er kommet frem fra officiel hånd.

Vega Nova er et nyt elektrorock band fra København, der består af Jeppe Christensen (vokal, synth) og Jesper Tilsted (guitar, bas, synth). Begge medlemmer af Vega Nova er også med i det danske metalband Raunchy. Raunchy har udgivet fem plader på udenlandske selskaber og har spillet en lang række koncerter i Danmark og udlandet. Vega Nova er derimod et helt ubeskrevet kapitel indtil nu.

Den 15/11 2012 udgiver bandet singlen “Daylight” som forløber for debut albummet Lovesongs For The Dead, der er sat til at udkomme i januar 2013.

Singlen udgives af bandet selv som en ren digital udgivelse og distribueres af MondoTunes, der leverer et af de største digitale distributionsnetværk i verden. Singlen vil derfor være tilgængelig hos mere end 750 digitale udbydere over hele verden inkl. iTunes, Spotify, Amazon og TDC Play.

Bandet startede i 2008, som et hyggeprojekt ved siden af Raunchy ,ud fra ønsket om at skrive rockmusik med højt til loftet blandet med elektroniske elementer. Siden er antallet af numre langsomt vokset, og bandet har udviklet sig til et seriøst projekt.
En af ideerne med Vega Nova har fra starten af været at se, hvor langt bandet kunne komme ved selv at stå for så meget som muligt. Med undtagelse af trommer, har bandet derfor selv stået for alle indspilninger og har selv spillet alle instrumenter.

Oprindeligt var det planen, at pladen kun skulle have programmerede trommer, men da Jacob Hansen (Volbeat, Dúné, The Storm) kom ind over projektet som producer, foreslog han at få Martin Pagaard Wolff til at spille trommer på pladen. Med udgangspunkt i de allerede indspillede numre stod de to i samarbejde for at indspille trommer, hvilket har givet numrene en langt mere rocket karakter. Pladen er efterfølgende mixet og mastereret  af Jacob Hansen, der også bidrager med ekstra guitar på singlen.

Cover til singlen og albummet er lavet af Lars Christensen, der bl.a. har lavet cover til alle Raunchy plader.

Besøg Vega Nova’s hjemmeside og tjek dem ud på Facebook

Like GFRock på facebook og få nyt om rock, rul, metal and the what have you – hver dag!

 

Previous articleNy single og video fra The Woken Trees
Next articleMachine Head ramt af Disney forbud