Home Konkurrencer Vâlvâ – Atmosphere – 14/3 – 2017

Vâlvâ – Atmosphere – 14/3 – 2017

962
0

Bag navnet Vâlvâ gemmer sig gemmer sig sangerinden Vera Sianna, som blander den britiske trip-hop med en mere nordisk tone – og der er også plads til rockede guitarer. I hvert fald på ‘Atmosphere’, som Sianna udtaler følgende om:

Universet har altid ligeledes fascineret og skræmt mig. Tanken om, hvor små og ubetydelige vi er på et kosmisk plan er vidunderlig og dybt foruroligende. I kosmisk størrelse er vi ikke andet end atomer og samtidig, har vi ikke fundet andet som kan sammenlignes med os derude – endnu. Universets uendelighed, dets mørke og dets forunderlighed er også en smuk symbolisme på vores sind. Og det er det ‘Atmosphere’ handler om. Teksten er skrevet over en rejse ind i sindet, som bringer os ud i rummet. Præcis som en rumrejse, kan det føles ensomt, og universets mørke og uendelighed kan virke altoverskyggende. Men når mørket ser ud til at have overtaget alt, bryder lyset og farverne himmelen og alt bliver oplyst!

Scott N. Halliday er fotografen bag de timelapses af nordlys, som bruges i videoen, mens den dansende kvinde er optaget af Sianna selv i hendes hjemmeatelier.

Her er Dagens Track:
LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.