Home Konkurrencer U2 – Mysterious Ways – 18/11 – 2016

U2 – Mysterious Ways – 18/11 – 2016

1072
0

ACHTUNG BABY!

Har altid godt kunnet lide den titel, den er god at råbe, især med irsk accent til det tyske. Nuvel, Achtung Baby var U2’s syvende studiealbum og endnu en i rækken af store udgivelser fra 1991. 25 år har den Daniel Lanois/Brian Eno producerede plade, hvor bandet genopfandt deres udtryk ved at inkludere mere elektroniske og alternativ rock-strømninger i lydbilledet.

Det er måske Berlin effekten, dele af pladen er indspillet i Hansa Studiet i den tyske hovedstad, som Bowie også lod sig påvirke af i slut-70erne? Da var Berlin dog stadig gemt bag en mur, den var faldet og Tyskland genforenet da U2 arbejdede på, og udsendte, Achtung Baby. Men the winds of change, der hang i luften, har måske spillet ind, da den irske rock-supertanker kurskorrigerede?

Pladen er en af U2’s bedst sælgende albums og kastede numre som “One”, “The Fly”, “Who’s Gonna Ride Your Wild Horses”, “Zoo Station”, “Even Better Than The Real Thing” og “Mysterious Ways” af sig. Sidstnævnte er også Dagens Track, da det er et af de få U2 numre jeg stadig kan holde ud at høre på.

Den har nemlig swaaag:

Previous articleSpain + CS Nielsen, Radar, d. 16/11 – 2016
Next articleYou Work For Me Now: You Work For Me Now (EP) ★★★★★☆

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.