Home Konkurrencer Turquoise Sun – Sleeping – 11/4 – 2017

Turquoise Sun – Sleeping – 11/4 – 2017

1240
0

Som vi også indledte med at skrive i går, så tager vi den lidt med ro indtil sidst på ugen, hvor vi bliver heeeelt rolige og stille. Eller, faktisk er der tavshed fra i morgen aften, men lidt mere om det senere. Først: musik!

Dagens Track holder sig indenfor vores “takin’ it the fuck easy” tema, det er nemlig den nye single fra aarhusianske Turquoise Sun, der lige har haft premiere på P6 Beat. Vi befinder os, som titlen lidt antyder, i det søvnige, halv-drømmende stadie, lidt som at falde hen foran tossekassen, mens billederne flimre udtydeligt og lyde stadig anes.

Om nummeret forklarer bandet selv:

“(Sleeping) fortæller historien om konstruerede virkeligheder og det at leve i drøm, eller vælge at gøre det. I sangen fremhæves det hvordan det visuelle, det øjet ser eller vælger ikke at se, former virkelighedsbobler omkring os, og hvor tilfredsstillende det kan være at lade sig forføre ind i ignorancen. Det er dog også en melankolsk fortælling om længsel og håb men samtidig angsten for virkeligheden udenfor drømmen.

I videoen går temaet om falske virkeligheder igen, når en ung mand drømmer sig langt væk fra sin sofa og ind Australiens stormende bølger. Desto mere karakteren fortaber sig i sin drøm desto mere uvirkelig bliver hans verden. Tilsidst bliver fascination så stor at man ikke længere kan kende forskel på drømme og virkelighed”.

Videoen er et DIY projekt af frontmand Frederik Linde i samarbejde med to venner, ligesom Linde har sørget for at lave billedet øverst specifikt til os – så det gør I alle fra nu af!

Eller ikke, i hvert fald er Dagens Track “Sleeping”:
LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.