Home Konkurrencer Turquoise Sun – Easytree – 13/10 – 2016

Turquoise Sun – Easytree – 13/10 – 2016

1442
0

Tropisk psykedelika? Jo, det kunne man da måske efterhånden godt trænge til, her i en gråt i gråt uge. Aarhusianske Turquoise Sun er aktuelle med en ny single, der bringer behagelige og varme vibes via toner jeg selv har beskrevet således:

“På mange måder har Turquoise Sun en virkelig lækker og indbydende lyd, der er bare noget tillokkende over de varme, vibrerende og laid back cool toner bandet med tilsyneladende lethed lader en flyde i møde”.

Deres nye nummer har bandet gemt på siden de udsendte deres selvbetitlede EP for omkring 1 ½ år siden, selv fortæller de om “Easytree”, og teksten, at den rummer en “tvetydig dramatisk handling gemt i et kosmisk drømmeunivers med en sommerlig varme” Videoen til nummeret er skudt af bandets frontmand Frederik Linde POV-style på en tur i bjergene omkring Cape Town.

Hvis du kan lide hvad du hører, så spiller Turquoise Sun i Dome Of Visions, i Aarhus, på fredag (sammen med Eerie Glue), deres sidste koncert i Aarhus i længere tid, da de arbejder med nyt materiale.

Dagens Track er “Easytree”:

 

Previous articleBirdstrike: Birdstrike ★★★☆☆☆
Next articleHjerte, anti-jante og no fucks given – interview med Helhorse

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.