Home Koncerter GFR Fokus; Tilbud på tredobbelt rock-shot på HeadQuarters i Århus, onsdag d....

GFR Fokus; Tilbud på tredobbelt rock-shot på HeadQuarters i Århus, onsdag d. 19/12

1326
0

Det rykker og rocker i Århus, når tre lokale rockbands spiller julen ind på HeadQuarters onsdag d. 19. december.

Nu er det tid til at få tankerne væk fra julegaveindkøb, stress og jag og koble af til noget god, gammeldags rockmusik – fra Århus og I Århus. Fra kl. 20.00 på onsdag, er der tråd i lange baner når White Wood Joe, Lukin og Scarlet Valve indtager scenen i hovedkvarterets hyggelige rammer.

Her følger en kort introduktion til de tre bands.

White Wood Joe

Det fem hoveder store orkester, som vi desværre ikke har fået anmeldt her på gfrock.dk (endnu), henter inspiration fra nogle af rockens helt store koryfæer: Led Zeppelin, Janis Joplin, Jimi Hendrix, The Who, Pink Floyd m.fl.

Vi taler klassisk rock, tilsat keys og med en kvindevokal i front. Klassiske er ligeledes dyderne, hvor musikken er i centrum frem for det, de kalder tidens trends med fokus på “stil og det visuelle” – her dyrkes de musikalske kompositioner i stedet for. Så er du til 60/70’er blueset folk-rock, så er White Wood Joe et kig og et lyt værd.

Sving forbi bandets Facebook side

Lukin

De tre gæve gutter i Lukin er endnu et band på plakaten, som kigger bagud og har haft fingrene i den store, klassiske rockkrukke for at finde inspirationen til deres lyd. Vi befinder os igen i sen-60/start 70’ernes lettere bluesede rockunivers, men her med en noget mere rock ‘n roll’et tilgang til genren. Vi havde selv fornøjelsen af, at have Lukin på plakaten til vores lille live arrangement på Bispetorv i Århus midtby i august måned, hvor de på fornem vis tacklede den lidt utaknemmelige opgave at åbne ballet – lige efter en ordenlig regnbyge.

De fik hurtigt de fremmødte til at glemme alt om regntøj og fortyndet øl, imens de spillede sig igennem en række klassisk skårede, men veludførte, blues n’ roll numre. Materialet kiggede vi på tidligere på året, faktisk var Lukin et af de første bands der sendte os materiale, og vores anmeldelse af udvalgte numre kan du læse HER

Besøg Lukin på Facebook

Scarlet Valve

Et andet band vi tidligere har anmeldt, og som vi oprindeligt havde på plakaten til vores live event, men beklageligvis måtte aflyse på grund af udefrakommende og uforudsete vanskeligheder. Heldigvis fik vi set dem ved en senere lejlighed, da de var første band på scenen til Into Century’s århusianske release party, som du kan læse om HER

Ved den lejlighed havde de kun cirka 25 minutter til at spille numre fra deres fine debutalbum, Struck By Bottle, men det var rigeligt til at levere en overbevisende præstation. Scarlet Valve spiller hurtigt, energisk og strutter af svedige rock-attituder, uden at det virker påtaget. Stilen er en opdatering af en beskidt sen-80er lyd med en kvindelig rockfurie i front for et band, der skyder med skarpe rockraketter. Vi anbefaler, at du lader dig inficere af deres smitsomme elektriske udladninger live.

Scarlet Valve på Facebook

Så få blæst den sidste sjap og vejsalt af skoene, når disse tre bands rocker og ruller HeadQuarters først kommende onsdag.

HeadQuarters
Valdemarsgade 1 (på hjørnet overfor Musikhusets hovedindgang)
8000 Århus C

Entré: 30 kr.

Like GFRock på facebook, og få nyt om rock, rul, metal, and the what have you – hver dag!

Previous articleDeus Otiosus: Godless **** (4/6)
Next articleThe Great Dictators: Someday, Nothing Will Happen (EP) ***** (5/6)