Home Artikler Thee Attacks trækker stikket med to sidste angreb

Thee Attacks trækker stikket med to sidste angreb

3360
0

Efter godt 8 år i rampelyset og 2 album udgivelser, har danske Thee Attacks valgt at gå hver til sit, da de efter deres seneste udgivelse “Dirty Sheets”, som du kan læse en anmeldelse af her, er vokset musikalsk fra hinanden.

Men man lukker ikke lige ned for et succesfuldt rockband, der har turet ikke blot Danmark, men også Europa og Nordamerika, og især Canada, tyndt. Derfor inviterer bandet til 2 afskedskoncerter, hvor de vil diske op med lækkerier fra hele deres karriere og benytter samtidig lejligheden, til at udgive en opsamling med hidtil uudgivede indspilninger fra bandets levetid, så der er god grund til at troppe op, til en af de to koncerter. 

Den 28. februar får hovedstaden glæde af Thee Attacks, da de spiller deres sidste koncert på Sjælland, helt præcist på Kayak Bar. Med plads til godt 300 publikummer, bliver det uden tvivl et intimt brag af en fest. Musikalsk byder aftenen, udover Thee Attacks, på DJ sessions med nogle af bandets favorit DJs. Der er stadig få billetter til koncerten, og de kan købes her: http://billetto.dk/events/thee-attacks—afslutningskoncert

Dagen efter, 1. marts, lukker og slukker bandet for good i hjembyen Aalborg, hvor de i noget større rammer på Studenterhuset, for sidste gang nogensinde, giver den maximum gas.
Billetter kan købes her: http://www.billetlugen.dk/musik/33072/thee-attacks-the-final-attack/

Før bandet fik den dårlige ide at stoppe festen, nåede de at indspille to nye sange hos Rob Campanella (The Brian Jonestown Massacre) under et ophold i Los Angeles i maj 2013. Den ene af disse nye sange, ”I’ve Been a-Waiting”, gives væk kvit og frit, men skynd dig, der er kun 1000 eksemplarer up for grabs. Haps dit stykke med Thee Attacks via dette link: https://soundcloud.com/crunchy-frog/thee-attacks-ive-been-a

Vi lader drengene fra Thee Attacks runde denne artikel af:

Vi i Thee Attacks vil gerne takke vores venner, familie, samarbejdspartnere og ikke mindst fans for de otte fantastiske år, vi har haft sammen i bandet. Vi har været så heldige at få lov til at spille koncerter over hele Europa og Nordamerika. Vi har alle haft nogle ubeskrivelige oplevelser på landevejen, og det er kun takket være jer!

Siden vi i 2006 startede som et gymnasieband i Aalborg, har vi delt mange musikalske oplevelser og dyrket fælles musikalske interesser. Siden vores sidste plade er vi musikalsk vokset fra hinanden, og netop af denne grund, har vi valgt at stoppe som band. Vi skilles som venner, og derfor har denne beslutning været utrolig svær at træffe. 

Vi er glade for at kunne sætte punktummet på et tidspunkt, som virker helt rigtigt. Det har ikke været en nem beslutning at træffe, men vi er stolte af de plader, vi har lavet, de tournéer, vi har været på, og ikke mindst er vi beærede over, hvordan vores fans altid har bakket os op.

Kærlighed,
Jimmy, Johnny, Ritchie og Terry.
Af Thomas Bjerregaard Bonde

Like GFRock på facebook, og få nyheder om rock, rul, metal and the what have you – hver dag.

Previous articleFOSSILS: Flesh Hammer ****** (6/6)
Next articleBehemoth – Ora Pro Nobis Lucifer – 27/2 – 2014

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.